Manager Operations

Ben jij een geboren people manager en heb jij een coachende leiderschapsstijl met een helicopterview?
Heb jij veel gevoel voor techniek en ga jij geen verandering uit de weg? Kernwoorden als: resultaatgericht, communicatief vaardig, proactief en stressbestendig passen bij jou.


HSPRO zoekt binnen ons snelgroeiende team naar een Manager Operations.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Als Manager Operations ben jij verantwoordelijk voor een efficiënt en effectief ingerichte organisatie met de focus op de productie en logistiek. Middels heldere communicatie, aansturing en samenwerking zie jij er op toe dat de orders compleet en tijdig bij de klant worden afgeleverd. Je hebt ook het lef dingen anders te doen waarbij jij als echte people manager oog houdt voor de medewerker, maar verlies je ook de doelstellingen niet uit het oog.

Bedrijfsprofiel HSPRO

HSPRO is gespecialiseerd in het realiseren van projecten binnen de industrie en machinebouw. Met circa 120 collega's kan HSPRO haar partners vanuit de vestigingen in Nederland en Duitsland een passende kennis- en/of capaciteitsoplossing bieden en is sinds 1998 een belangrijke speler binnen de industrie.


HSPRO Engineers hebben diepgaande interesse in het eigen vakgebied en zijn nooit uitgeleerd. Zij zijn voortdurend op zoek naar uitdaging en persoonlijke groei en blijven de ontwikkelingen graag een stap vóór. Door de tanden te zetten in complexe vraagstukken komen zij samen tot de beste oplossing. Hierbij staat teamwork en kennisdelen voorop, boven persoonlijk succes.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van HSPRO. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Jan Tinbergenstraat 272
7559ST HENGELO
074 - 7110 230