Werkvoorbereider

HP Valves is op zoek naar een Werkvoorbereider. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-11-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Als werkvoorbereider bij HP Valves ben je verantwoordelijk voor het technisch analyseren van onze projectopdrachten en de verwerking in ons ERP-systeem (Isah). Ook bereid je opdrachtspecifieke uitbestedingen en inkopen voor. Je bent gewend om snel te schakelen, bijvoorbeeld wanneer lopende opdrachten om aanpassingen vragen (ook als de productie al is gestart). Dankzij jouw oplossingsgerichte aanpak bewaak en versterk je onze flexibiliteit richting de klant.


Je werkt veel samen met collega’s van verschillende afdelingen, zoals sales en engineering, en biedt zelf ook technische ondersteuning aan de productie afdelingen. Daarbij speel je een belangrijke rol in het optimaliseren van diverse processen, zowel op de eigen afdeling als op de productie afdelingen. Je maakt deel uit van een team met nog vier andere gemotiveerde werkvoorbereiders. Samen met de collega’s zorg je ervoor dat HP Valves voorop blijft lopen op het gebied van leverbetrouwbaarheid en klanttevredenheid.


Dus zoek je een veelzijdige baan met uiteenlopende verantwoordelijkheden? En wil je werken voor een modern bedrijf met internationale focus? Dan gaan we graag het gesprek met je aan!

Bedrijfsprofiel HP Valves

HP Valves te Hengelo is een moderne en gerenommeerde producent van hoge druk afsluiters- en accessoires die wereldwijd worden toegepast in energiecentrales. HP Valves is uitgegroeid tot een belangrijke leverancier voor contractors en OEM’s wereldwijd, zoals Siemens, NEM Energy, Mitsubishi-Hitachi Power Systems en GE Power. Dankzij een uitstekende reputatie heeft HP Valves zich een positie verworven in het topsegment van deze wereldwijde markt. In totaal werken er ruim 140 medewerkers aan het ontwerp, de productie en de verkoop van appendages. HP Valves kenmerkt zich door een informele, pragmatische en resultaatgerichte cultuur. De medewerkers zijn betrokken en professioneel en krijgen veel ruimte voor initiatief en eigen ontwikkeling. HP Valves laat al jarenlang een gestage en gezonde groei zien. Om verdere groei mogelijk te maken is er een nieuwe fabriek met kantoren gebouwd op het High Tech Systems Park in Hengelo (ov). In het najaar van 2016 hebben wij deze locatie in gebruik genomen. Naast de Nederlandse hoofdvestiging heeft HP Valves een dochterbedrijf in Seoul, Zuid-Korea dat met ruim 70 medewerkers complementaire producten ontwerpt en produceert.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van HP Valves. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 55
7554 PA HENGELO
074 - 782 0000