Omscholing tot Installatiemonteur

Een opleiding volgen terwijl je werkt? Ga bij Hoppenbrouwers aan de slag als installatiemonteur. Altijd al iets met techniek willen doen, maar heb je geen ervaring? Dan is dit je kans! Bij Hoppenbrouwers kun je meteen betaald aan de slag terwijl je een opleiding tot installatiemonteur volgt. Instromen kan op elk moment van het jaar. Breng techniek tot leven bij Hoppenbrouwers Almelo. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-9-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als installatiemonteur maak je het woon- en werkklimaat beter bij verschillende projecten. Met jouw technische vingers zou je niets liever willen dan dat. Geen opleiding of ervaring? Geeft niet. Bij dit omscholingstraject krijg jij de kans om betaald een opleiding te volgen. Zie je jezelf al warmtepompen of de gebouwbeheersystemen installeren? Twee totaal verschillende technische projecten! En daar mag jij je helemaal in uitleven als gedreven installatiemonteur-in-opleiding. Je bent dan onder andere bezig met het:

  • Volgen van de mbo-opleiding (Eerste) Monteur Werktuigbouwkundige Installaties.
  • Uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden onder begeleiding van een ervaren monteur.
  • Krijgen van coaching, voor, tijdens en na de projecten door een ervaren projectleider.


Is jouw project afgerond? Yes! Dat gaan we uitgebreid vieren. En dan gaan we weer door naar het volgende project. Op naar een nieuwe uitdaging!

Functievereisten

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als nieuwsgierig, technisch en behulpzaam. Jij bent niet bang om fouten te maken en vragen te stellen. Daarnaast beschik je als toegewijde installatiemonteur-in-opleiding over:

  • Een fulltime beschikbaarheid.
  • Interesse in de werktuigbouwkunde en technische vingers.
  • Een grote bak met motivatie.


Goed om te weten: dit zijn onze richtlijnen. Beschik jij over andere kwaliteiten? Die ook bij deze functie passen? Geweldig! Inspireer ons met jouw sollicitatie op deze vacature.

Aanbod

  • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
  • Vast contract bij indiensttreding.
  • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen.
  • Zelf kiezen of je reistijd en overwerk laat uitbetalen en/of inwisselt voor extra vrije tijd.

Bedrijfsprofiel Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo’n 7 miljoen liter schoon drinkwater.  


Een veiliger, duurzamer, schoner en comfortabeler leven. Daar hebben we jou voor nodig. En met zo’n familiebedrijf van 1.850 collega’s en 22 vestigingen over heel Nederland is er altijd plek voor je. Gegarandeerd. 1 ding is zeker, hier sta jij als collega op de eerste plek. We leren van én met elkaar. Tijdens leer-werktrajecten of complexe projecten waar je met verschillende collega’s samenwerkt. Tevreden collega’s zorgen voor tevreden klanten. Met als resultaat dat we zijn uitgeroepen tot een van de beste werkgevers binnen onze branche! Iedere dag het beste werk leveren. Daar gaan we voor. Samen. Help je mee? 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Hoppenbrouwers. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Bleskolksingel 5
7602 PE Almelo
0546 - 48 88 88