Snuffelstage Open Sollicitatie

Op zoek naar een leerzame plek om kennis te maken met de techniek? Dat kan bij Hoppenbrouwers! Ben je bezig met je middelbare school en ben je benieuwd wat werken in de techniek inhoud? Of wil jij je juist op latere leeftijd laten omscholen en ben je benieuwd wat Hoppenbrouwers te bieden heeft? Kom een snuffelstage lopen bij Hoppenbrouwers en ontdek waar jij enthousiast van wordt. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-9-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Tijdens jouw snuffelstage ga je langs bij verschillende projecten. . Help jij mee aan de bouw van verschillende woningen of een groot distributiecentra? Of ga je aan de slag in de panelenbouw, waar besturingskasten worden gebouwd om hele fabrieken van elektriciteit te kunnen voorzien. Alles mogelijk! Wij gaan er samen met jou voor zorgen dat je een leuke snuffelstage kan inrichten en wie weet vind jij wel jouw droombaan voor in de toekomst!

Functievereisten

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als leergierig, behulpzaam en resultaatgericht. Als stagiaire krijg je verantwoordelijkheden en taken waarbij je begeleid wordt, maar die ook goed uitgevoerd moeten worden. Beschik jij over de kwaliteiten die perfect passen bij een technische stagiair? Geweldig! Inspireer ons met jouw sollicitatie op deze vacature.

Aanbod

  • Bij een fulltime stage krijg je een passende stagevergoeding.

Bedrijfsprofiel Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo’n 7 miljoen liter schoon drinkwater.  


Een veiliger, duurzamer, schoner en comfortabeler leven. Daar hebben we jou voor nodig. En met zo’n familiebedrijf van 1.850 collega’s en 22 vestigingen over heel Nederland is er altijd plek voor je. Gegarandeerd. 1 ding is zeker, hier sta jij als collega op de eerste plek. We leren van én met elkaar. Tijdens leer-werktrajecten of complexe projecten waar je met verschillende collega’s samenwerkt. Tevreden collega’s zorgen voor tevreden klanten. Met als resultaat dat we zijn uitgeroepen tot een van de beste werkgevers binnen onze branche! Iedere dag het beste werk leveren. Daar gaan we voor. Samen. Help je mee? 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Hoppenbrouwers. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Bleskolksingel 5
7602 PE Almelo
0546 - 48 88 88