Installatiemonteur

Jij installeert kleine én grote werktuigbouwkundige installaties door het hele land. Als installatiemonteur verbeter jij het woon- en werkklimaat. Je monteert zelfstandig gevarieerde installaties door het hele land. Vier elk succes met je collega’s van Hoppenbrouwers Almelo.  

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-9-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Het maatschappelijke belang van een comfortabel woon-en werkklimaat maakt dat jij voldoening haalt uit je werk. Jouw kennis breng je daarom graag over op collega’s en eventueel leerling-monteurs. De ene dag richt jij je op warmtepompen, de andere dag op gebouwbeheersystemen waarmee de temperatuur in ruimtes wordt geregeld. Twee totaal verschillende projecten! En daar mag jij je helemaal in uitleven als gedreven installatiemonteur. Je bent dan onder andere bezig met het:


 • Installeren van werktuigbouwkundige (deel)installaties.
 • Bijhouden van revisietekeningen en overige documentatie, zodat klanten en collega’s op de hoogte zijn van het proces.
 • Plannen van werkzaamheden in overleg met de klant en het projectteam.
 • Bestellen van materialen voor diverse projecten.
 • Begeleiden van leerling-monteurs.


Is jouw project afgerond? Yes! Dat gaan we uitgebreid vieren. Bijvoorbeeld door een borrel op de vrijdagmiddag. En dan gaan we weer door naar het volgende project. Op naar een nieuwe uitdaging!

Functievereisten

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als betrokken, zelfstandig en gericht op kwaliteit. In een zelfsturend team, waarbij je veel samenwerkt, zijn dit belangrijke eigenschappen. Daarnaast beschik je als zorgvuldige installatiemonteur over:

 • Minimaal een mbo-3 diploma Werktuigbouwkunde.
 • Een VCA Basis-certificaat. Heb je dit certificaat nog niet? Dan zorgen we dat je bij ons de cursus kan doen.
 • Rijbewijs B.


Goed om te weten: dit zijn onze richtlijnen. Beschik jij over andere kwaliteiten? Die ook bij deze functie passen? Geweldig! Inspireer ons met jouw sollicitatie op deze vacature.

Aanbod

 • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
 • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen.
 • Zelf kiezen of je reistijd en overwerk laat uitbetalen en/of inwisselt voor extra vrije tijd.
 • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen/opleidingen.

Bedrijfsprofiel Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo’n 7 miljoen liter schoon drinkwater.  


Een veiliger, duurzamer, schoner en comfortabeler leven. Daar hebben we jou voor nodig. En met zo’n familiebedrijf van 1.850 collega’s en 22 vestigingen over heel Nederland is er altijd plek voor je. Gegarandeerd. 1 ding is zeker, hier sta jij als collega op de eerste plek. We leren van én met elkaar. Tijdens leer-werktrajecten of complexe projecten waar je met verschillende collega’s samenwerkt. Tevreden collega’s zorgen voor tevreden klanten. Met als resultaat dat we zijn uitgeroepen tot een van de beste werkgevers binnen onze branche! Iedere dag het beste werk leveren. Daar gaan we voor. Samen. Help je mee? 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Hoppenbrouwers. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Bleskolksingel 5
7602 PE Almelo
0546 - 48 88 88