Engineer Werktuigbouwkunde

Werken aan de meest toffe en uiteenlopende werktuigbouwkundige ontwerpen! Jouw creativiteit en inzicht vragen om vrijheid en ruimte, en die krijg je. Als engineer werktuigbouwkunde steunen wij je in zelfstandigheid en ondernemerschap. Breng techniek tot leven bij Hoppenbrouwers Almelo.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-9-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Bij nieuwe klussen kom jij gelijk in beeld. Jouw werktuigbouwkundige ontwerpen zorgen er uiteindelijk voor dat onze collega’s op de bouwplaats goed hun werk kunnen doen. Dankzij jou ligt er een duidelijk ontwerp waarmee zij aan de slag gaan. Die ontwerpen zijn heel nauwkeurig, waarbij je er rekening mee houdt dat de verwarming, luchtbehandeling of WKO-installatie binnen het budget van de opdrachtgever past én technisch perfect in elkaar zit. Daardoor komen onze aannemers en installateurs niet voor verrassingen te staan. Waar je zoal aan werkt? Bijvoorbeeld een nieuwe distributiehal. Of de bouw van een nieuw woonzorgcomplex. Twee totaal verschillende technische projecten! En daar mag jij je helemaal in uitleven als innovatieve engineer werktuigbouwkunde. Je bent dan onder andere bezig met het:

  • Werktuigbouwkundig ontwerp, van de bestekfase tot de uitvoering.
  • Schakelen tussen verschillende (ver)bouwprojecten, waarbij je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.
  • Aansturen en bijsturen van werktuigbouwkundige tekenaars en modelleurs.
  • Tussentijds monitoren van een project, als er wijzigingen nodig zijn voer jij die door en daarbij informeer je álle betrokken partijen.


Is jouw project afgerond? Yes! Dat gaan we uitgebreid vieren. Bijvoorbeeld door het einde van de werkdag af te sluiten met wat lekkers. En dan gaan we weer door naar het volgende project. Op naar een nieuwe uitdaging!

Functievereisten

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als nauwkeurig, zelfstandig én creatief. Een nieuw project begint altijd met een bestek dat je van een bouwkundige of architect krijgt. Jij gaat dat vertalen naar een ontwerp en, indien nodig, stel jij het tussentijds bij. Daarnaast beschik je als zorgvuldig engineer elektrotechniek over:

  • Een mbo-diploma in de studierichting van bijvoorbeeld Engineering of Installatietechniek.
  • Relevante werkervaring als werktuigbouwkundig tekenaar of engineer.
  • Rijbewijs B.


Goed om te weten: dit zijn onze richtlijnen. Beschik jij over andere kwaliteiten? Die ook bij deze functie passen? Geweldig! Inspireer ons met jouw sollicitatie op deze vacature.

Aanbod

  • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen/opleidingen.
  • Een uitnodiging voor alle Hoppenbrouwers evenementen. En geloof ons, daar wil je bij zijn!

Bedrijfsprofiel Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo’n 7 miljoen liter schoon drinkwater.  


Een veiliger, duurzamer, schoner en comfortabeler leven. Daar hebben we jou voor nodig. En met zo’n familiebedrijf van 1.850 collega’s en 22 vestigingen over heel Nederland is er altijd plek voor je. Gegarandeerd. 1 ding is zeker, hier sta jij als collega op de eerste plek. We leren van én met elkaar. Tijdens leer-werktrajecten of complexe projecten waar je met verschillende collega’s samenwerkt. Tevreden collega’s zorgen voor tevreden klanten. Met als resultaat dat we zijn uitgeroepen tot een van de beste werkgevers binnen onze branche! Iedere dag het beste werk leveren. Daar gaan we voor. Samen. Help je mee? 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Hoppenbrouwers. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Bleskolksingel 5
7602 PE Almelo
0546 - 48 88 88