Eerste Installatiemonteur

Monteren, onderhouden en repareren, jij doet het allemaal met plezier. Samen met een hulpmonteur op pad of in een groot monteursteam werken aan een miljoenenproject. Als eerste installatiemonteur krijg jij de vrijheid om je functie aan te kleden. Breng techniek tot leven bij Hoppenbrouwers Almelo.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-9-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Wat nu als je de vrijheid krijgt van een ondernemer met de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden van Hoppenbrouwers? Dat klinkt jou als muziek in de oren. Met ervaring op zak kan je aan de slag in onze zelfsturende teams, waarbij je zelf kiest aan welke projecten je werkt. Bijvoorbeeld op grote hoogte lassen aan een GKW-installatie of met beide benen op de grond werken aan de aanleg van de riolering. Twee totaal verschillende technische projecten! En daar mag jij je helemaal in uitleven als gedreven eerste installatiemonteur. Je bent dan onder andere bezig met het:

 • Installeren van (deel)installaties, zelfstandig of samen met (leerling-)monteurs.
 • Plannen van werkzaamheden in overleg met het projectteam en de klant.
 • Bijhouden van revisietekeningen en overige documentatie.
 • Bewaken van de materiaalvoorraad.


Is jouw project afgerond? Yes! Dat gaan we uitgebreid vieren. En dan gaan we weer door naar het volgende project. Op naar een nieuwe uitdaging!

Functievereisten

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als zelfstandig, sociaal én verbindend. Het leuke is dat jij jouw enthousiasme over het vak mag overbrengen op leerling- en/of hulp-monteurs. Daarnaast beschik je als toegewijd eerste installatiemonteur over:

 • Minimaal een mbo-3 diploma Werktuigbouwkunde.
 • Minimaal 2 jaar ervaring als (eerste) monteur werktuigbouwkunde.
 • VCA VOL-diploma en rijbewijs B.


Goed om te weten: dit zijn onze richtlijnen. Beschik jij over andere kwaliteiten? Die ook bij deze functie passen? Geweldig! Inspireer ons met jouw sollicitatie op deze vacature.

Aanbod

 • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
 • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen.
 • Zelf kiezen of je reistijd en overwerk laat uitbetalen en/of inwisselt voor extra vrije tijd.
 • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen/opleidingen.

Bedrijfsprofiel Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo’n 7 miljoen liter schoon drinkwater.  


Een veiliger, duurzamer, schoner en comfortabeler leven. Daar hebben we jou voor nodig. En met zo’n familiebedrijf van 1.850 collega’s en 22 vestigingen over heel Nederland is er altijd plek voor je. Gegarandeerd. 1 ding is zeker, hier sta jij als collega op de eerste plek. We leren van én met elkaar. Tijdens leer-werktrajecten of complexe projecten waar je met verschillende collega’s samenwerkt. Tevreden collega’s zorgen voor tevreden klanten. Met als resultaat dat we zijn uitgeroepen tot een van de beste werkgevers binnen onze branche! Iedere dag het beste werk leveren. Daar gaan we voor. Samen. Help je mee? 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Hoppenbrouwers. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Bleskolksingel 5
7602 PE Almelo
0546 - 48 88 88