Koelmonteur

Installeren van diverse types aircosystemen; jij doet het met plezier. Samen met een hulpmonteur op pad of zelfstandig aan het werken aan een storing bij een lokale zakelijke klant. Als koelmonteur krijg jij de vrijheid om je functie aan te kleden. Zie je het al voor je? Mooi. Welkom bij Hoppenbrouwers Almelo.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-9-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Wat als je de vrijheid krijgt van een ondernemer, met de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden van Hoppenbrouwers? Dat klinkt ideaal in jouw oren. Met de ervaring op zak kan je aan de slag in onze zelfsturende teams, waarbij je zelf kiest aan welke projecten je werkt. Je komt op hele diverse locaties, zo kan je de ene dag een aircosysteem of warmtepomp installeren op een school en de andere dag een storing oplossen bij een kantoorpand in jouw woonplaats. En daar mag jij je helemaal in uitleven als gedreven koelmonteur. Je bent dan onder andere bezig met het:

 • Installeren, repareren en onderhouden van (deel)installaties, zelfstandig of samen met (leerling-)monteurs. Je hebt te maken met diverse type installaties: VRF/VRV, Chillers, Splitunits, warmtepompen en koel/vries cellen.
 • Oplossen van storingen.
 • Bepalen van de actuele technische toestand van de installaties.
 • Meedraaien in een 24-uurs storingsdienst.


Is jouw project afgerond? Yes! Dat gaan we uitgebreid vieren. Bijvoorbeeld door een teamuitje of barbecue met de hele vestiging. En dan gaan we weer door naar het volgende project. Op naar een nieuwe uitdaging!

Functievereisten

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als zelfstandig, sociaal én verbindend. Het leuke is dat jij jouw enthousiasme over het vak mag overbrengen op leerling- en/of hulp-monteurs. Daarnaast beschik je als toegewijde koelmonteur over:

 • Minimaal een mbo 2-diploma Werktuigbouwkunde.
 • Minimaal 2 jaar ervaring als (eerste) monteur werktuigbouwkunde.
 • In het bezit van STEK/F-gassen of de ambitie om je hierin verder te gaan verdiepen en papieren bij ons te halen.
 • VCA VOL-diploma en een rijbewijs B.


Goed om te weten: dit zijn onze richtlijnen. Beschik jij over andere kwaliteiten? Die ook bij deze functie passen? Geweldig! Inspireer ons met jouw sollicitatie op deze vacature.

Aanbod

 • Zelf kiezen of je reistijd en overwerk laat uitbetalen en/of inwisselt voor extra vrije tijd.
 • iPhone en een iPad.
 • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen.
 • Een jaarlijkse bonus op basis van de winst en functioneren.


Groei door

Blijf jezelf ontwikkelen bij Hoppenbrouwers. Van opleidingen tot cursussen in onze Hoppenbrouwers academy en het opdoen van werkervaring bij allerlei projecten. En ben je na een tijdje toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn er mogelijkheden om door te groeien of te specialiseren. Kansen genoeg! 

Bedrijfsprofiel Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo’n 7 miljoen liter schoon drinkwater.  


Een veiliger, duurzamer, schoner en comfortabeler leven. Daar hebben we jou voor nodig. En met zo’n familiebedrijf van 1.850 collega’s en 22 vestigingen over heel Nederland is er altijd plek voor je. Gegarandeerd. 1 ding is zeker, hier sta jij als collega op de eerste plek. We leren van én met elkaar. Tijdens leer-werktrajecten of complexe projecten waar je met verschillende collega’s samenwerkt. Tevreden collega’s zorgen voor tevreden klanten. Met als resultaat dat we zijn uitgeroepen tot een van de beste werkgevers binnen onze branche! Iedere dag het beste werk leveren. Daar gaan we voor. Samen. Help je mee? 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Hoppenbrouwers. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Bleskolksingel 5
7602 PE Almelo
0546 - 48 88 88