Inbedrijfsteller Meet- En Regeltechniek

Hoppenbrouwers is op zoek naar een Inbedrijfsteller Meet- en Regeltechniek. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-9-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als inbedrijfsteller meet- en regeltechniek ben je verantwoordelijk voor het realiseren van middelgrote tot grote utiliteitsprojecten. Je schakelt met de projectleider en de montageleider om te zorgen dat de meet- en regeltechnische facetten van het project op kwalitatief hoogstaand niveau worden uitgevoerd. Je maakt onderdeel uit van het team Meet-en Regeltechniek en stelt de rapportages op die worden verstrekt aan de leidinggevenden. Ook beoordeel je of de installaties optimaal werken en past deze aan wanneer nodig. Daarnaast maak je zelf uitbreidingen op bestaande installaties, zowel op software als hardware niveau. Je begeleidt betrokken partijen en geeft instructies aan de gebruiker. De technische klimaatinstallaties waar je aan komt te werken zijn in de utiliteit en gezondheidszorg.


Je bent verantwoordelijk voor het in bedrijf stellen en testen van regeltechnische installaties binnen de klimaattechniek. Hierbij zorg je er bijvoorbeeld voor dat er een optimaal klimaat heerst in een school of kantoorpand. Twee totaal verschillende technische projecten! En daar mag jij je helemaal in uitleven als inbedrijfsteller. Daarnaast ben je onder andere bezig met het:

  • Oplossen van regeltechnische storingen.
  • Controleren van de HVAC-installaties aan de hand van principeschema’s.
  • Zorg dragen voor de oplevering van de installatie aan de adviseur en/of opdrachtgever met een eventuele gebruikersinstructie.


Is jouw project afgerond? Yes! Dat gaan we uitgebreid vieren. Bijvoorbeeld door samen te proosten op de vrijdagmiddag borrel. En dan gaan we weer door naar het volgende project. Op naar een nieuwe uitdaging!

Functievereisten

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als nauwkeurig, analytisch én vastberaden. Jij legt tenslotte de laatste hand aan de installatie voordat deze in gebruik genomen wordt. Daarnaast beschik je als inbedrijfsteller over:

  • Een afgeronde mbo-opleiding richting Klimaat, Procestechniek, Elektrotechniek of Meet- en Regeltechniek.
  • Kennis van en ervaring met meet & regeltechniek en werktuigbouwkundige installaties.
  • VCA / NEN3140 / NEN1010 of bent bereid dit te behalen via ons.


Goed om te weten: dit zijn onze richtlijnen. Beschik jij over andere kwaliteiten? Die ook bij deze functie passen? Geweldig! Inspireer ons met jouw sollicitatie op deze vacature.

Aanbod

  • Zelf kiezen of je reistijd en overwerk laat uitbetalen en/of inwisselt voor extra vrije tijd.
  • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
  • Vast contract bij indiensttreding.
  • iPhone en een iPad.


Groei door

Blijf jezelf ontwikkelen bij Hoppenbrouwers. Van opleidingen tot cursussen in onze Hoppenbrouwers academy en het opdoen van werkervaring bij allerlei projecten. En ben je na een tijdje toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn er mogelijkheden om door te groeien of te specialiseren. Kansen genoeg! 

Bedrijfsprofiel Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo’n 7 miljoen liter schoon drinkwater.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Hoppenbrouwers. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Bleskolksingel 5
7602 PE Almelo
0546 - 48 88 88