Hbo- Stage Open Sollicitatie

Midden in, of bijna klaar met je opleiding? Kom stagelopen bij Hoppenbrouwers! Wil jij zelf een technische richting kunnen kiezen en vervolgens van de beste collega’s de kneepjes van het vak leren? Bij Hoppenbrouwers kun je een leerzame hbo-stage starten. Mét kans op een leuke (bij-)baan nadat je je stage afrondt. Breng techniek tot leven bij Hoppenbrouwers Almelo.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-6-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Of je nu gaat afstuderen of een fulltime stage gaat doen. Er zijn veel mogelijkheden. Vind jij technisch beheer interessant? Datanetwerken of toch duurzame energie? Samen kijken we naar de richting die bij jou en je opleiding past. Ga jij bijvoorbeeld een opdracht aan over het toepassen van ARVR in de bouwplaats, je verdiepen in de energietransitie of juist een procesoptimalisatie voor binnen Hoppenbrouwers zelf ontwerpen. Het zijn drie totaal verschillende stages! En daar mag jij je helemaal in uitleven als gedreven hbo-stagiair. Je bent dan onder andere bezig met het:

  • Onderzoek doen (naar verschillende technische fenomenen).
  • Sparren met projectteams, collega’s of jouw begeleider.
  • Uitwerken en ontwerpen van ideeën naar concrete toepassingen.


Is jouw stage afgerond? Yes! Dat gaan we uitgebreid vieren. Is er een wederzijdse interesse in een vervolg? Dan bespreken we uiteraard ook onze opties voor onze bijbanen of startersfuncties.

Functievereisten

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als leergierig, behulpzaam en resultaatgericht. Als stagiaire krijg je verantwoordelijkheden en taken waarbij je begeleid wordt, maar die ook goed uitgevoerd moeten worden. Beschik jij over de kwaliteiten die wij zoeken? Geweldig! Inspireer ons met jouw sollicitatie op deze vacature.

Aanbod

Blijf jezelf ontwikkelen bij Hoppenbrouwers. Van opleidingen tot cursussen in onze Hoppenbrouwers academy en het opdoen van werkervaring bij allerlei projecten. En ben je na een tijdje toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn er mogelijkheden om door te groeien of te specialiseren. Kansen genoeg! 

  • Je bent écht onderdeel van het team, dus geen vervelende stageklusjes voor jou!
  • Bij een fulltime stage krijg je een passende stagevergoeding.

Bedrijfsprofiel Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo’n 7 miljoen liter schoon drinkwater.  

Een veiliger, duurzamer, schoner en comfortabeler leven. Daar hebben we jou voor nodig. En met zo’n familiebedrijf van 1750 collega’s en 18 vestigingen over heel Nederland is er altijd plek voor je. Gegarandeerd. 1 ding is zeker, hier sta jij als collega op de eerste plek. We leren van én met elkaar. Tijdens leer-werktrajecten of complexe projecten waar je met verschillende collega’s samenwerkt. Tevreden collega’s zorgen voor tevreden klanten. Met als resultaat dat we zijn uitgeroepen tot een van de beste werkgevers binnen onze branche! Iedere dag het beste werk leveren. Daar gaan we voor. Samen. Help je mee? 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Hoppenbrouwers. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Bleskolksingel 5
7602 PE Almelo
0546 - 48 88 88