Stagiair Accountancy

Holl & Gort zoekt een Stagiair Accountancy 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-12-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Bij Holl & Gort zijn een aantal stageplekken beschikbaar voor studenten Hbo Accountancy. Door mee te lopen op de werkvloer doe je waardevolle praktijkervaring op en leer je in korte tijd de kneepjes van het vak. Misschien kun je na de stageperiode wel definitief aan de slag bij ons kantoor, maar deze ervaring staat sowieso super goed op je cv!


Als stagiair houd je je bezig met het verwerken van administraties van onze klanten in online applicaties, het uitwerken van de kolommenbalans en het samenstellen van jaarrekeningen. Uiteraard word je intensief begeleid door een ervaren assistent accountant.

Functievereisten

Je bent leergierig en hebt een passie voor het vak, je staat open voor veranderingen en bent resultaatgericht. Je hebt het beste voor met je klanten. Je bent studerend voor Accountant of MBA.


Daarnaast beschik je over:

  • Kennis van Caseware, Twinfield en/of Exact Online zou mooi zijn, maar is geen vereiste;
  • Cijfermatig inzicht;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Teamspirit;
  • Een proactieve houding.

Aanbod

Je komt te werken in een informeel klein team waar de lijntjes kort zijn en wij voldoende ruimte hebben voor jouw begeleiding. Wij bieden een vaste stagevergoeding van € 350,- bruto per maand en je krijgt de beschikking over een laptop.


Zoals eerder gezegd wordt je intensief begeleid door een ervaren collega.

Bedrijfsprofiel Holl & Gort accountants en belastingadviseurs

Holl & Gort accountants en belastingadviseurs behoort momenteel tot de middelgrote accountantskantoren, maar heeft de ambitie om te groeien. Onze klanten zijn kleine tot middelgrote mkb’ers. Bij Holl & Gort werken bevlogen en betrokken medewerkers. Ons kantoor bestaat uit professionals die hart voor de zaak hebben.


Onze visie is dat wij meedenken met onze klanten. Wij willen als zakelijke en financiële dienstverlener een werkzaam leven lang aan de zijde van de ondernemer staan. Wij willen ondersteunen en adviseren gedurende de hele levenscyclus van de onderneming: samen helder ondernemen.


Om onze ambitie waar te maken, zijn wij op zoek naar jou!


Als Holl & Gort hebben wij werkplezier hoog in het vaandel staan. Dit geven wij vorm door onze werknemers ruimte te geven om een goede balans te vinden in werk en privé en door goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Er heerst binnen ons kantoor een open cultuur. Daarnaast stimuleren wij je om je te blijven ontwikkelen.


Je kunt ons vinden in één van de statige singelpanden uit de jaren ‘30 in Enschede.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Holl & Gort. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie