Trainee Bouwkunde

Hegeman Bouwgroep is op zoek naar een Trainee Bouwkunde.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-12-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Na jaren studeren is het zover! Je gaat starten in de innovatieve bouwwereld. Maar in welke functie? Wat is er allemaal mogelijk? Pak de kans om bij Hegeman Bouwgroep een tweejarig Traineeship te volgen. Jij kunt in dit programma de theorie die je hebt geleerd tijdens je Hbo- studie Bouwkunde of Bouwtechnische Bedrijfskunde toepassen in de praktijk. Je voert 4 functies uit in 2 jaar tijd. Hierbij ga je zowel binnen de kantoororganisatie als op de bouwplaats aan de slag in de nieuwbouw, verbouw en/of verduurzaming. Functies die je kan gaan uitoefenen in het Traineeship zijn: Uitvoerder, Werkvoorbereider, BIM- Modelleur, Planvoorbereider of Ontwikkelaar. Als Trainee ligt de focus op jouw persoonlijke leerproces. Samen met jouw coach, mentor en senior collega’s werken we samen aan jouw toekomst. Je leert ontzettend veel binnen een beperkte tijd. Uiteraard kun jij jouw ervaringen delen met je mede Trainees.

Functievereisten

 • Sociaal en communicatief vaardig
 • Oplossingsgericht en creatief
 • Zelfstandig en verantwoordelijk
 • Een teamspeler die ervan overtuigd is dat samenwerken tot het beste resultaat leidt
 • Recent je Hbo diploma richting Bouwkunde of Bouwtechnische Bedrijfskunde behaald
 • Brede interesse in alle aspecten van de bouw

Aanbod

 • Inspiratie om elke dag een stapje beter te worden
 • Persoonlijke ontwikkeling in samenwerking met je coach en mentor
 • De kans om alle bouwdisciplines in de praktijk toe te passen
 • Een bijdrage te leveren aan onze mooie projecten
 • Afwisselend werk met veel zelfstandigheid & verantwoordelijkheid
 • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling en goede arbeidsvoorwaarden conform de cao Bouw & Infra
 • Maar bovenal: fijne collega’s die in een professionele omgeving zorgen voor een goede werksfeer

Bedrijfsprofiel Hegeman Bouwgroep Almelo

Ondernemend, professioneel en eigentijds. Zó werkt Hegeman Bouwgroep. Ze zijn actief in vastgoedontwikkeling, woningbouw, utiliteitsbouw, woningverbetering, transformatie en onderhoud. De gebundelde kennis en ervaring maakt Hegeman tot een sterke, daadkrachtige partij in ieder projectteam. In opdracht van woningbouwcorporaties, zorg, onderwijs, overheid en bedrijfsleven realiseren ze optimale oplossingen voor zeer uiteenlopende en ook complexe projecten. De focus ligt op continu slimmer, efficiënter en beter werken. Onder het motto ‘elke dag beter’ kiezen ze voor projectoverstijgende samenwerking om te komen tot de optimale oplossing. Hegeman Bouwgroep is al meer dan 50 jaar een hecht bedrijf. Ze houden van korte lijnen, zijn een platte organisatie en onze betrokkenheid is groot, zowel intern als extern. Met die passie werken ze vanuit hun vestigingen in Almelo, Hengelo en Zwolle. Hegeman Bouwgroep is een zelfstandige, eigentijdse en gezonde onderneming.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Hegeman Bouwgroep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Bornerbroeksestraat 155
7601 BG ALMELO
0546 - 45 45 41