Projectontwikkelaar

Hegeman Bouwgroep is op zoek naar een Projectontwikkelaar.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-12-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je bent niet bang om op zoek te gaan naar verrassende mogelijkheden, zonder je te laten beperken door gewoonten of verwachtingen. Je voelt je comfortabel in een omgeving met weinig beperkingen en kunt goed omgaan met de ruimte die je krijgt. Daarnaast ben je een sterke teamspeler en communiceer je eenvoudig met verschillende belanghebbenden.


Bij ons is geen dag hetzelfde. De uitdagingen die je tegenkomt zijn uiteenlopend en vragen om een creatieve geest en een flexibele houding. Daarom is deze functie iets voor jou als je avontuurlijk ingesteld bent en met passie voorop loopt in de doorlopende zoektocht naar vernieuwing. Wij werken vanuit de overtuiging altijd de optimale oplossing te bieden voor onze kopers. Sluit je bij Hegeman Bouwgroep aan en laat jouw stempel achter in de wereld van de woningbouw.

Functievereisten

  • Je hebt een HBO bachelor afgerond
  • Je hebt 2 à 5 jaar werkervaring opgedaan als projectontwikkelaar of een vergelijkbare functie bij een ontwikkelende bouwer.

Bedrijfsprofiel Hegeman Bouwgroep Almelo

Binnen Hegeman Bouwgroep heerst een open sfeer. We besteden voortdurend aandacht aan kennisontwikkeling en de persoonlijke groei van onze medewerkers. Door te werken aan vakmanschap en competenties onderscheiden onze mensen zich door hun grote betrokkenheid bij het proces, het bedrijf en onze opdrachtgevers. Als werkgever zijn we trots op ons personeel en zorgen we ervoor dat zij zich bij ons thuis voelen en kunnen werken aan hun eigen ontwikkeling. Zo kunnen we samen betekenis geven aan ruimte.


Daarom zijn we op zoek naar een gedreven projectontwikkelaar die zich helemaal thuis voelt in een functie veel met vrijheid en ruimte. Bij ons kun je creatief en met eigen inbreng werken, in lijn met onze visie en kernwaarden. We zoeken iemand die innovatief projecten ontwikkelt met behoud van onze bedrijfsidentiteit. Elke dag een beetje beter.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Hegeman Bouwgroep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Bornerbroeksestraat 155
7601 BG ALMELO
0546 - 45 45 41