BIM modelleur

Hegeman Bouwgroep is op zoek naar een BIM modelleur

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-12-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Voor onze ambiteuze nieuwbouwprojecten zorg jij ervoor dat het BIM-model van de woningen volledig wordt. Je signaleert vroegtijdig risico's in het ontwerp, denkt mee en participeert in ontwikkelingstrajecten over BIM-toepassingen, -processen en -vaardigheden. Wij denken intensief samen met onze vaste partners die ontwerpen en bouwkundig uitwerken in onze 3D-modellen. Jij schakelt veel binnen het ontwerpteam, met de werkvoorbereiders en de teamhoofden. Natuurlijk heb je ook direct contact met collega's in de uitvoering. Het is daardoor een afwisselende functie met veel ruimte voor eigen initiatief.

Functievereisten

  • Afgeronde HBO opleiding Bouwkunde of bouwtechnische bedrijfskunde
  • Zeer goede kennis van Revit
  • Passie voor nieuwbouwprojecten
  • Ambitieuze instelling en in staat om deze ambities concreet te maken
  • Een positieve instelling met de overtuiging dat samenwerken met collega's en ketenpartners tot de beste oplossing leidt
  • Daadkracht en creativiteit om optimale oplossingen te bedenken en om onze opdrachtgevers te verassen op een innovatieve manier
  • Nieuwsgierig naar de ontwikkelingen op het gebied van modulair en circulair bouwen
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Een gezonde dosis humor

Aanbod

Een zelfstandige, afwisselde functie in een hecht, gedreven en professioneel team met een open werksfeer. Je krijgt de ruimte om zelfstandig te werken en bent verzekerd van een professionele back-up. Wij bieden volop ontwikkelingsmogelijkheden en ondersteuning van een mentor en coach. Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden geregeld in de coa Bouw & Infra. We organiseren meerdere keren per jaar verschillende activiteiten, teamuitjes, borrels en personeelsfeesten.

Bedrijfsprofiel Hegeman Bouwgroep Almelo

Ondernemend, professioneel en eigentijds. Zó werkt Hegeman Bouwgroep. Ze zijn actief in vastgoedontwikkeling, woningbouw, utiliteitsbouw, woningverbetering, transformatie en onderhoud. De gebundelde kennis en ervaring maakt Hegeman tot een sterke, daadkrachtige partij in ieder projectteam. In opdracht van woningbouwcorporaties, zorg, onderwijs, overheid en bedrijfsleven realiseren ze optimale oplossingen voor zeer uiteenlopende en ook complexe projecten. De focus ligt op continu slimmer, efficiënter en beter werken. Onder het motto ‘elke dag beter’ kiezen ze voor projectoverstijgende samenwerking om te komen tot de optimale oplossing. Hegeman Bouwgroep is al meer dan 50 jaar een hecht bedrijf. Ze houden van korte lijnen, zijn een platte organisatie en onze betrokkenheid is groot, zowel intern als extern. Met die passie werken ze vanuit hun vestigingen in Almelo, Hengelo en Zwolle. Hegeman Bouwgroep is een zelfstandige, eigentijdse en gezonde onderneming.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Hegeman Bouwgroep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Bornerbroeksestraat 155
7601 BG ALMELO
0546 - 45 45 41