Leerling vakgebieden

Hegeman bouwgroep is op zoek naar een Leerling vakgebieden.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-12-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Samen met Bouwmensen Twente, het ROC van Twente, Techniekhuis Hengelo en Bovo slaan we de handen ineen als het gaat om het bieden van de juiste vakopleidingen aan onze toekomstige bouwplaatsmedewerkers. Het starten van een mooie carrière in de bouw kan op verschillende manieren worden aangevlogen. Als SSB erkend leerbedrijf zijn we blij dat we jong talent de kneepjes van het vak kunnen leren. We kunnen dan ook zeggen dat talent altijd bij ons in beweging is. Zowel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling als in de praktijk op de bouwplaats!

Bedrijfsprofiel Hegeman Bouwgroep Almelo

Ondernemend, professioneel en eigentijds. Zó werkt Hegeman Bouwgroep. Ze zijn actief in vastgoedontwikkeling, woningbouw, utiliteitsbouw, woningverbetering, transformatie en onderhoud. De gebundelde kennis en ervaring maakt Hegeman tot een sterke, daadkrachtige partij in ieder projectteam. In opdracht van woningbouwcorporaties, zorg, onderwijs, overheid en bedrijfsleven realiseren ze optimale oplossingen voor zeer uiteenlopende en ook complexe projecten. De focus ligt op continu slimmer, efficiënter en beter werken. Onder het motto ‘elke dag beter’ kiezen ze voor projectoverstijgende samenwerking om te komen tot de optimale oplossing. Hegeman Bouwgroep is al meer dan 50 jaar een hecht bedrijf. Ze houden van korte lijnen, zijn een platte organisatie en onze betrokkenheid is groot, zowel intern als extern. Met die passie werken ze vanuit hun vestigingen in Almelo, Hengelo en Zwolle. Hegeman Bouwgroep is een zelfstandige, eigentijdse en gezonde onderneming.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Hegeman Bouwgroep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Bornerbroeksestraat 155
7601 BG ALMELO
0546 - 45 45 41