Technisch Commercieel Rayonmanager

HAHN+KOLB group is op zoek naar een Technisch Commercieel Rayonmanager

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-11-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functievereisten

  • Kennis van en/of ervaring met (CNC) gereedschappen waarbij kennis van verspaning en aanverwante artikelen een pré is.
  • Je bent goed georganiseerd, doelgericht, creatief en goed in het onderhouden van relaties.
  • Je hebt een gepassioneerde en positief ingestelde houding.
  • Je bent communicatief sterk met een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Daarnaast is beheersing van de Duitse en Engelse taal een pré.
  • Bij voorkeur heb je aantoonbare ervaring opgedaan in de advisering en verkoop van technische producten aan eindverbruikers.

Aanbod

HAHN+KOLB biedt een afwisselende en boeiende job met een uitstekend salaris. Naast de in de CAO geregelde vakantiedagen beschik je over 13 ATV dagen. Uiteraard zal een gedegen opleiding deel uitmaken van jouw inwerkperiode, en bieden wij de mogelijkheden om je doelgericht te ontwikkelen binnen de organisatie. Kort gezegd, je gaat deel uitmaken van een jong, dynamisch team binnen een expansief bedrijf met een zeer collegiale sfeer waarin ons credo „LET’S WORK TOGETHER“ in alles bepalend is. Herken jij je in bovengenoemde omschrijving? Dan willen we heel graag met je kennismaken!

Bedrijfsprofiel HAHN+KOLB Tools Benelux

De HAHN+KOLB Group is een groeiende verkooporganisatie voor kwaliteitsgereedschap en machines met meer dan 800 werknemers wereldwijd.


Wij zijn een zelfstandige dochteronderneming van de HAHN+KOLB Group en we bedienen onze klanten met artikelen op het gebied van verspaningstechniek, klemtechniek, meet- en testtechniek, handgereedschap slijptechniek, chemische producten, behandeltechniek en machines.


HAHN+KOLB is een bedrijf dat zich richt op de behoeften en het succes van haar klanten. HAHN+KOLB levert hoogwaardig gereedschap met professionele bekwaamheid in de gereedschapssector. Door klantspecifieke diensten en systemen onderscheidt HAHN+KOLB zich van menig concurrent.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van HAHN+KOLB group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Ambachtstraat 16
7609 RA ALMELO
+31 (0) 85 48 65 420