Projectcoördinator

De Haardenexpert is op zoek naar een energieke en getalenteerde projectcoördinator om hun team te versterken. In deze functie ben je een onderdeel van het projectleidersteam van Haardenexpert. Samen met je collega projectleiders werk je nauw samen met verkopers, installateurs en klanten. Met 1 doel voor ogen: blije klanten. Vanaf het moment dat de klant een order plaatst tot aftersales: jij zorgt voor de glimlach!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-3-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functievereisten

 • Je bent gemotiveerd, secuur en kunt goed gestructureerd werken.
 • Iemand met een doortastende houding, flexibiliteit en enthousiasme.
 • Iemand die gaat voor kwaliteit, maar de kwantiteit niet uit het oog verliest.
 • Iemand met gevoel voor klantenbinding en oplossingsgericht is.
 • Iemand die het initiatief neemt om het proces rondom aftersales te verbeteren.
 • Je vindt het leuk om complexe vraagstukken tot een goed einde te brengen.


Jouw sterke kanten en eigenschappen

We vertellen je graag nog iets meer over de persoon die we zoeken. We zijn op zoek naar iemand die ervaring heeft met het efficiënt beheren van projecten of iemand die ervaring heeft in een vergelijkbare functie. Je bent gemotiveerd, behulpzaam, secuur en kunt goed gestructureerd werken. Je bent communicatief goed en kunt commercieel handelen.

Daarnaast vind je het leuk om naar aanleiding van jouw correcte afhandeling van de projecten een positieve review te scoren bij de klant.

Verder heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift) en heb je een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent handig met CRM-systemen en je pakt nieuwe dingen vlot op.

Aanbod

 • Een baan waarbij je verantwoordelijk bent voor het correct begeleiden van alle projecten.
 • Een flexibele baan die elke dag weer anders is.
 • Een uitstekend salaris, passend bij jouw werkervaring.
 • 25 vakantiedagen o.b.v. een 40-urige werkweek.
 • De mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen met cursussen en opleidingen.
 • Je werkt vanuit onze vestiging in Apeldoorn óf Rijssen. Dit kies je zelf.

Bedrijfsprofiel Haardenexpert

Bij Haardenexpert vinden we het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Daarom krijg je de mogelijkheid om intern cursussen te volgen, maar ook extern. Op die manier leer je alle ins- en outs van kachels en haarden en ontwikkel jij je verder als projectcoördinator.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Haardenexpert. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Jutestraat 6A,
7461 TR Rijssen
0548-211550