Fysiotherapeut

Fysius Almelo is op zoek naar een nieuwe collega. Wil jij ook onderdeel uitmaken van een innovatieve organisatie en werken op basis van wetenschappelijk onderzoek? Fysius in Twente biedt jou deze kans!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-12-2019
Aantal uur
24
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Een nieuwe cliënt komt binnen en je voert een intake van een uur. In dit uur heb jij 40 minuten de tijd voor het kennismaken met de cliënt en het onderzoeken van de klacht(en). Twintig minuten daaropvolgend is administratietijd. Een goed begin is het halve werk!


Elke daarop volgende behandeling duurt twintig minuten. Je stelt vooraf een duidelijk behandelplan op en dit kan betekenen dat jij de cliënt in het beginstadium van het traject, tweemaal per week ziet. Voornamelijk is dit één op één. In het gehele behandeltraject ben jij als Rugexpert verantwoordelijk voor het leveren van de beste zorg en weet jij als professional hoe jij jouw cliënt het beste helpt. 


Naast het uitvoeren van effectieve behandelmethoden heb jij exclusieve en gespecialiseerde behandelapparatuur tot je beschikking: de Spinal Mouse, Origene en Proxomed Rotation.


De centrale organisatie van Fysius neemt alle bijkomende werkzaamheden uit handen. Denk hierbij aan het inplannen en doorplannen van jouw cliënten en de financiële afhandeling.

Functievereisten

  • Je hebt interesse in de wetenschappelijke onderbouwing van een behandelplan;
  • Je bent een motiverende behandelaar, die sterk is in communicatie;
  • Je bent de Nederlandse taal machtig;
  • Auditproof werken en de eisen van een pluspraktijk zijn geen geheim voor jou.

Aanbod

  • Vaste (!) salariëring volgens salarisschalen;
  • Bijdrage voor jouw pensioenopbouw;
  • Fysius Academy; scholingsprogramma op maat met geaccrediteerde opleidingen en cursussen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Fysius. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Roomweg 2
7523 BP ENSCHEDE
0800 - 222 22 27