Standbouwer(s)

Om hun team uit te breiden zoekt Expovorm meerdere fulltime ervaren en startende interieur- en standbouwers. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
3-4-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als standbouwer heb je een afwisselende baan waarbij je ook op onregelmatige tijden aan het werk bent. Op beurzen en congressen zorg jij met je team voor een soepele op- en afbouw van de stands. Wat is begonnen als idee op papier, produceren jullie in de werkplaats en realiseren jullie op de beurs. Je bouwt met je team de mooiste stands en uit elk project haal je samen het optimale resultaat.

Aanbod

Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende baan waarbij je alle mogelijkheden krijgt om jezelf verder te ontwikkelen en vaardigheden te verbreden. Je komt te werken binnen een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wanneer je goed functioneert en bij ons in het team past, bieden wij jou graag een vast contract. Beloning en arbeidsvoorwaarden volgen uit de CAO voor Tentoonstellingsbedrijven.

Bedrijfsprofiel Expovorm International B.V.

Expovorm International is een standbouwbedrijf uit Twente dat al ruim 30 jaar met passie beursstands realiseert. Wij ontwerpen, produceren en bouwen in binnen- en buitenland de meest uiteenlopende stands en brand experiences voor uiteenlopende opdrachtgevers. We zijn samen één team van gepassioneerde en reislustige mensen die graag hard werken om mooie dingen te maken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Expovorm. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Kolthofsingel 15
7602 EM Almelo
0546 - 860 404