Proces Operator Packaging

Ben jij het type dat niet achterover leunt maar enthousiast verder wil komen? En lig je er niet wakker van als onze professionele bakkerij nog in ontwikkeling is? Dan heb je een match met Europastry. Join the club en ontdek de lekkerste kansen!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-2-2022
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Wat ga je doen als proces operator packaging?

Samen met je team verpak je onze donuts zo efficiënt en perfect mogelijk. Je stemt af welk verpakkingsmateriaal je nodig hebt en zorgt dat het beschikbaar is. Naast het werken met de geavanceerde verpakkingslijn doe je zo nodig ook handmatig inpakwerk. Je bewaakt het hele inpakproces van de donuts. Is er een kleine storing, dan los je het op en registreer je dat. Klein onderhoud en reiniging van de machines en installaties doe je ook, en je adviseert de afdeling Maintenance over groter onderhoud dat nodig is. Verder registreer je digitaal de gegevens over het verpakkingsproces. Ondertussen zorg je voor een veilige en nette werkplek. Je werkt natuurlijk volgens de procedures, werkinstructies en veiligheidsvoorschriften die we bij Europastry gebruiken. Ga voor deze veelzijdige job met verrassende mogelijkheden om je te ontwikkelen en solliciteer!

Aanbod

Zin in deze mooie uitdaging? De afdeling HRM maakt een afspraak met je bij Europastry. Ze gaan dan een eerste voorstel voor je nieuwe arbeidsovereenkomst bij Europastry met je bespreken. Salarisindicatie is € 12,58 – € 13,65 bruto per uur (inschaling afhankelijk van kennis en ervaring), excl. toeslag.

Voor verdere vragen over deze vacature kun je contact opnemen met hun HR-afdeling op telefoonnummer 0541-784445 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag).

Bedrijfsprofiel Europastry

Europastry is marktleider in de sector van bevroren brooddeeg. Al meer dan 30 jaar bieden ze de beste bakkerijproducten aan, op basis van een strategie die de traditie van meester-ambachtslieden als richtlijn, combineert met innovatie om de heerlijkste waren te ontwikkelen. Vandaag bieden ze onze producten en ervaring in de bakkerijwereld aan in meer dan 80 landen over de hele wereld, via de 22 fabrieken en 26 verkoopkantoren.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Europastry. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Coulissenweg 1
7572 PJ OLDENZAAL
0541 - 784 444