Kwaliteitsdienst medewerker

Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitscontroles van de kunststofverpakkingen van EuroMouldings. Je analyseert en borgt de kwaliteit en komt met suggesties voor verbeteringen. Als quality technician heb je oog voor detail, affiniteit met techniek én ben je communicatief vaardig. Rijmt dit met wie jij bent? Lees dan snel verder!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-4-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Jouw dag start samen met jouw collega’s Leida en Ellen die ook werkzaam zijn op onze kwaliteitsafdeling. Na een kort overleg over de stand van zaken begin je met jouw dagelijkse kwaliteitsronde. Elke dag voer je diverse metingen uit zoals bijvoorbeeld de hals- of wanddikte meting en controleer je onze producten visueel op bijvoorbeeld kleur en vorm. Tijdens deze ronde constateer en noteer je de kwaliteitsafwijkingen. Hierover ga je vervolgens in overleg met onze ploegleiders.


Nadat je jouw kwaliteitsronde hebt uitgevoerd, ga je aan de slag met een interne kwaliteitsblokkade. Je probeert antwoorden te krijgen op vragen omtrent deze blokkade. Wat is de oorzaak van deze blokkade? Welke gevolgen heeft dit voor de klant? Welke acties moeten we ondernemen? Nadat je alleen of samen met betrokkenen een goed beeld hebt geschetst en passende acties hebt uitgevoerd, ontwikkel je een plan van aanpak om te voorkomen dat deze blokkade nog eens voorkomt.


Aan het eind van de werkdag staat nog één van onze ombouwmonteurs, verantwoordelijk voor het ombouwen van onze machines, aan jouw bureau. Het is aan jou om te beoordelen of het product dat zij laten controleren voldoet aan alle specificaties. Als afsluiter van de dag voer je nog een ingangscontrole uit voor het ingekomen recyclemateriaal.


Natuurlijk let je goed op gedurende de week en reageer je op kwaliteitsproblemen of andere zaken die opvallen. Als dat nodig is, bespreek je dit met je collega's of leidinggevende Erwin. Met jouw scherpe blik en inzet kunnen we verbetervoorstellen doen en ons kwaliteitsniveau verder verbeteren.


Taken en verantwoordelijkheden

 • Het uitvoeren van kwaliteitscontroles bij de afdelingen klein- en grootverpakkingen;
 • Interne en externe kwaliteitsklachten behandelen en opvolgen;
 • Het verrichten van UN-kwaliteitscontroles zoals een val- en drukproef;
 • Flessen en jerrycans vrijgeven na de ombouw van machines;
 • Bij het constateren van kwaliteitsproblemen, analyseer je deze en zorg je samen met jouw team voor een passende oplossing;
 • Collega’s ondersteunen, adviseren en motiveren op het gebied van kwaliteit.

Functievereisten

 • Secuur en kritisch;
 • Praktisch en analytisch;
 • Communicatief vaardig en mensgericht;
 • Je bent bereid om maximaal één keer per 2 maanden een weekendcontrole uit te voeren;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie is een pré.

Aanbod

 • Een fulltime functie met verantwoordelijkheid in de dagdienst (minder uren is bespreekbaar);
 • Een informele werksfeer binnen een dynamisch team;
 • 25 vakantiedagen en 11,5 ATV-dagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en groei.

Bedrijfsprofiel EuroMouldings

EuroMouldings is een volcontinu bedrijf met 170 medewerkers gevestigd in Nijverdal. Elke dag produceren wij kunststofverpakkingen van 250ml tot en met 25L met een machinepark van ongeveer 40 machines. Onze flessen en jerrycans worden door middel van het proces blaasextrusie geproduceerd. Dagelijks leveren wij onze producten aan diverse klanten zoals de olie- en smeermiddelenbranche, de chemie- en foodsector.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van EuroMouldings. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Ambachtsweg 3
7442 CS NIJVERDAL
0548 - 611 007