Ombouwmonteur

Ben jij een echte techneut of een techneut in spé? Bij de technische dienst is EurpMoulding op zoek naar versterking.


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-11-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Zorg jij ervoor dat nieuwe orders vlekkeloos de band af komen. Elke dag houd jij je bezig met het ombouwen van onze machines door de wisseling van matrijzen en verricht proces ondersteunende werkzaamheden bij productwijzigingen, materiaalveranderingen en nieuw opgestarte (proef)producties.


Verder ondersteun je de productie op gebied van productkwaliteit en cyclustijden. Met onze planning heb je dagelijks overleg over de aard en duur van je werkzaamheden. Ook heb je regelmatig contact met onze kwaliteitsdienst om af te stemmen of de (nieuwe)order voldoet aan de specificaties.


Tot slot beheer je technische onderdelen en adviseert over de aanschaf daarvan.

Functievereisten

Kennis van elektrotechnisch en mechanische techniek of hebt de aanleg om dit je snel eigen te maken. Daarnaast werk je graag zelfstandig, accuraat en heb je het geduld om de juiste oplossing te vinden zodat we uiteindelijk een kwalitatief goed product kunnen afleveren.

Aanbod

Een functie in de dagdienst (met +/- 4 keer per jaar een weekenddienst), maar na  een gedegen inwerkperiode is het ook mogelijk om in een ploegendienst te draaien.


In totaliteit werken we bij EuroMouldings samen met 170 medewerkers. Het team waar jij onderdeel van wordt, bestaat uit 14 collega’s. Daarnaast heb je, zoals hierboven omschreven, dagelijks contact met de planning, de kwaliteitsdienst, maar ook met onze productieleider.


Bij een fulltime dienstverband in de dagdienst hanteren we 25 vakantiedagen en 11,5 ATV dagen. Opleidingsmogelijkheden zijn vanzelfsprekend zodat jij zo optimaal mogelijk kunt presteren in jouw nieuwe functie!

Bedrijfsprofiel EuroMouldings

Wij produceren aan de Ambachtsweg 3 in Nijverdal 24/7 kunststof flessen en jerry cans. Alle verpakkingen worden geproduceerd door middel van het proces: blaasextrusie.


Ons verscheiden machinepark, met meer dan 40 machines, biedt de mogelijkheid om een variëteit aan verpakkingen te blazen. Zowel enkel-, dubbel- als viervoudige verpakkingen met een inhoud van 250 ml tot en met 25 liter. Afkomstig uit ons standaardassortiment of klantspecifieke assortiment. Klanten die wij bedienen komen uit diverse branches zoals de olie- en smeermiddelen-, schoonmaak- en foodbranche.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van EuroMoulding. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Ambachtsweg 3
7442 CS NIJVERDAL
0548 - 611 007