Stickerlijn

Hey, jij daar! Ben jij het stickertalent dat ze zoeken? Het stickerlijnteam is namelijk op zoek naar een nieuw teamlid. Ze zien jouw sollicitatie graag tegemoet als je enthousiast bent over het volgende:

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-1-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Je bent of lekker op tijd vrij, of start jouw dag uitgeslapen. Het stickerlijnteam werkt namelijk in een 2-ploegensysteem. Om 06:00 uur of om 14:00 uur sta jij in de startblokken om de geproduceerde flessen machinaal te bestickeren.


Jouw collega’s uit de productie en het magazijn zorgen voor de continue aanvoer van pallets met verpakkingen. Jij zet deze verpakkingen vervolgens op de band van de stickerlijnmachine. Tijdens de bestickering let jij nauwgezet op de kwaliteit. Een scheve bestickering kan een ontevreden klant betekenen. Na het bestickeren stapel, wikkel en verplaats je de volle pallets naar de tussenopslag. Voor de afwisseling rouleer jij gedurende jouw dienst met collega’s van plek tot plek.

Functievereisten

  • Voelsprieten hebt voor een goede kwaliteit;
  • Een proactieve houding hebt;
  • Minimaal 1,75 meter bent;
  • Ervan houdt om tijdens jouw werk continu in de weer te zijn.

Pluspunten scoor je als je in het bezit bent van een heftruckcertificaat!

Aanbod

  • Een vrije ochtend of middag;
  • 12,5% ploegentoeslag;
  • 25 vakantiedagen en 11,5 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband;
  • Kans op een vaste aanstelling.

Bedrijfsprofiel EuroMouldings

Bij EuroMouldings produceren ze kunststofverpakkingen. Van jerrycans tot kleinere verpakkingen van bijvoorbeeld 250 ml. De verpakkingen worden voor diverse branches - zoals de naam EuroMouldings al vrijgeeft - door middel van een blaastechniek geproduceerd. Bij de stickerlijn ga jij flessen van 1L, 4L, 5L en 20L bestickeren.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Euromouldings. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Ambachtsweg 3
7442 CS NIJVERDAL
0548 - 611 007