Productiemedewerker 5 ploegen

Ze staan om je te springen! Zij zijn een kunststof verpakkingen bedrijf op het industrieterrein in Nijverdal - met meer dan 170 medewerkers - dat op zoek is naar gemotiveerde medewerkers. In onze 5-ploegendienst op de kleinverpakking ligt er meer dan voldoende werk voor je klaar. Kom je snel bij Euromouldings aan boord?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-1-2022
Aantal uur
38
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

  • Je gaat fysiek aan de slag. Je gaat de flessen stapelen, wikkelen en verplaatsen naar de tussenopslag;
  • Je controleert de kwaliteit tijdens het inpakken, tijdens de kwaliteitscheck en uiteraard controleer je het eindproduct op kwaliteit;
  • Je zet je schoonmaak talenten in. Je haalt de bezem eens in de zoveel tijd door de werkplek. Een schone werkplek zorgt immers voor meer overzicht en een betere efficiĆ«ntie;
  • Je behoudt het overzicht. Je vindt het geen enkel probleem om snel te schakelen bij een storing of andere knelpunten in het productieproces.

Functievereisten

Klinken de bovenstaande werkzaamheden jou als muziek in de oren en bezit je de onderstaande skills? Dan zou het wel eens een match kunnen zijn! 

Allereerst beheers je de Nederlandse taal voldoende zodat je de registratie van product- en kwaliteitsgegevens op de juiste manier kunt vastleggen. Daarnaast vind je het geen probleem om zelfstandig te werken. Je bent verantwoordelijk voor je eigen machines! Verder werk je nauwkeurig zodat ze het eindproduct met trots kunnen afleveren bij onze klant. Tot slot kan een hoop enthousiasme natuurlijk niet ontbreken.

Aanbod

  • Een ploegentoeslag van 27%;
  • Een werkrooster van 6 dagen werken en 4 dagen vrij;
  • De mogelijkheid tot het volgen van een opleiding;
  • De kans op een vast contract als beide partijen positief zijn;
  • De informele werksfeer.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Euromouldings. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Ambachtsweg 3
7442 CS NIJVERDAL
0548 - 611 007