Productiemedewerker 3 ploegen

Kom bij Euromouldings werken! In onze 3-ploegendienst zijn ze per direct op zoek naar ondersteuning. Ben jij bekend met de productieomgeving en wordt het tijd voor een nieuwe baan? Zij kunnen niet wachten totdat jij hun nieuwe collega wordt!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-1-2022
Aantal uur
38
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Na een fiets- of autorit open jij de deuren aan de Ambachtsweg 3 in Nijverdal met een glimlach. Jij begroet de collega’s van de vorige ploeg, geeft jouw spullen een plekje en de dienst kan beginnen!

In de productiehal ben jij samen met de rest van de ploeg verantwoordelijk voor het produceren van kunststof grootverpakkingen. Een aantal machines worden aan jou toegewezen, zodat een ieder kan zorgen voor een zo optimaal mogelijk eindproduct: de jerrycan. 


Maar hoe ziet het takenpakket van een productiemedewerker in de 3-ploegen er uit? Als volgt:

De jerrycans, die worden geproduceerd door middel van het zogenaamde ‘extrusion blow moulding’, haal jij van de band, zet jij op de pallet en controleer je op kwaliteit. Let op: omdat er hoog gestapeld wordt, is het van belang dat je minimaal 1,75 meter bent. Hierna wordt de pallet ingewikkeld en breng jij deze met de heftruck naar de tussenopslag. Een geldig heftruckcertificaat is dus een vereiste. Tussendoor heb jij natuurlijk ook oog voor eventuele storingen en registreer je de kwaliteit- en productiegegevens. Het beheersen van de Nederlandse taal is hier van belang.

Functievereisten

Een kwalitatief uitstekend product valt en staat natuurlijk niet alleen met de juiste grondstoffen en een correct ingestelde machine. De capaciteit en het talent van de medewerkers is minstens net zo belangrijk. Met een stressbestendig karakter houd jij alle jerrycans makkelijk in de lucht, ben jij zelfstandig en durf jij jouw collega’s op een collegiale manier te wijzen op eventuele verbeterpunten. En niet te vergeten, ook het bijhouden en achterlaten van een schone werkplek is erg belangrijk. Zo komen ze samen tot het beste resultaat!

Aanbod

  • Afwisseling in een baan;
  • Een ploegentoeslag van 18,3%;
  • Het werken in de 3-ploegendienst van 06:00 – 14:00, 14:00 – 22:00 en 22:00 – 06:00;
  • Het eventueel werken in een 5-ploegendienst in de toekomst;
  • Laagdrempelige communicatie en een gemoedelijke werksfeer;
  • Eventuele opleidingsmogelijkheden;
  • Op termijn een vast contract bij een goede match.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Euromouldings. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Ambachtsweg 3
7442 CS NIJVERDAL
0548 - 611 007