Storing/onderhoudsmonteur

ETC is op zoek naar een Storing/onderhoudsmonteur.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-5-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Je begint jouw werkdag om 07:00 met de dagelijkse aftrap. Samen met jouw team bekijk je welke machines op dat moment in storing staan en verdeel je de werkzaamheden binnen het team. Gewapend met jouw eigen gereedschapsset ga jij alleen of samen met een collega naar de machines om de storingen zo snel mogelijk op te lossen. Je analyseert de storingen met de hulp van de operators, waarbij je gebruik maakt van hun kennis van het proces. Het standaard onderhoud aan de machines wordt grotendeels uitbesteed aan andere partijen zodat jij je hier niet mee bezig hoeft te houden.


Maar jouw rol gaat verder dan alleen troubleshooten; je wordt ook betrokken bij het identificeren en implementeren van verbeteringen aan de machines. Dit kan verschillen van het optimaliseren van processen tot het verbeteren van veiligheid aspecten. Je zult onderdeel worden van teams die verantwoordelijk zijn voor de aanschaf van nieuwe machines. Hierbij overleg je met fabrikanten over specificaties en vereisten, zo draag je bij aan de totale machineontwikkeling.


Je onderhoudt dagelijks contact met leveranciers om specifieke onderdelen te verkrijgen die nodig zijn voor de reparaties. Je hebt een eigen werkplek waar alle meldingen binnenkomen en voor iedereen inzichtelijk zijn. Daarnaast zorg je voor een nauwkeurige registratie van onderhoudsactiviteiten en opgeloste problemen, zodat een naslagwerk ontstaat wat je helpt om toekomstige storingen snel én efficiënt af te handelen.


  • Jij lost storingen op in elektrische, mechanische, besturings- en vacuümsystemen om alle machines draaiende te houden verspreid over meerdere gebouwen op het terrein van ETC Nederland.
  • Als een nieuwe machine wordt gebouwd, ga je naar de fabrikant voor training en onderhoudsinstructies.
  • Als onderdeel van de veiligheidsprocedure vul je bij elke storing een TRA-formulier in (Taak Rico Analyse).

Functievereisten

  • Je hebt een technische opleiding afgerond (bijv. richting Elektro- of Mechatronica) en/of hebt aantoonbare ervaring;
  • Naast dat je goed zelfstandig kunt werken, is het net zo belangrijk dat je een goede teamspeler bent;
  • Je bent ebreid om in de toekomst in ploegendienst te werken.

Bedrijfsprofiel ETC Nederland

Je solliciteert dan ook bij Metaalkanjers. Een goede klik tussen jou als potentiële collega en ETC Nederland vinden we erg belangrijk. De gesprekken over de vacature, jouw achtergrond en elkaars verwachtingen vinden daarom plaats bij ETC Nederland. Zo kunnen wij en ook jij ontdekken of er een klik is.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ETC. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!