Technical Project Leader (Mechanical Engineer)

ETC is op zoek naar een Technical Project Leader (Mechanical Engineer)

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-2-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Technical Project Leader / Mechanical Engineer ga je de afdeling Engineering in Almelo versterken. De afdeling Engineering biedt ondersteuning aan Manufacturing, de internationale assembly sites en onze Pronexos activiteiten. Je zet jouw kennis en ervaring in voor het leiden van technisch georiƫnteerde projecten.


Verder houd je je bezig met:

  • Als projectleider zorgdragen voor de realisatie van nieuwe investeringen t.b.v. manufacturing en/of internationale assembly sites;
  • Het ondersteunen van R&D, Manufacturing en onze Pronexos activiteiten met kennis van productieprocessen en technische projecten;
  • Optimalisatie van de productie- en assemblage processen;
  • Verrichten van feasibility studies en introductie van nieuwe of gemodificeerde processen.


Pluspunten van deze functie:

  • Veel vrijheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien
  • Verantwoordelijkheid, uitdaging en variatie in je werk
  • Werken bij een unniek, innovatief, hightech en internationaal bedrijf
  • Bijdragen aan een grote opschaling van onze productie en de daarbij horende uitbreiding en vernieuwing van ons machinepark.

Functievereisten

  • Een Masteropleiding in Mechanical- of Aerospace Engineering of gelijkwaardig;
  • Bij voorkeur enkele jaren werkervaring in een Engineering en/of Manufacturing omgeving.

Bedrijfsprofiel ETC Nederland

Enrichment Technology Company is een samenwerkingsverband tussen URENCO en Orano. Het belangrijkste doel voor ETC is om hun klanten een veilig werkende uraniumverrijkingsfabriek te leveren. In die fabrieken wordt gebruikgemaakt van hun unieke ultra-gascentrifugetechnologie om gewonnen uranium te verrijken voor het opwekken van energie in kerncentrales. De kernactiviteiten van ETC bestaan naast onderzoek & ontwikkeling uit het vervaardigen, leveren en installeren van ultra-gascentrifuges en het bijbehorende leidingwerk. Ze ontwerpen uranium- verrijkingsfabrieken naar de speciale wensen van hun klanten en kunnen het projectmanagement verzorgen voor de bouw van deze fabrieken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ETC. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!