CNC operator

Enrichment Technology Company is op zoek naar een CNC operator. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-8-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Jij stapt binnen in een hypermodern en schoon machinepark om plaats te nemen achter diverse CNC bewerkingsmachines zoals onder andere Hembrug, Mori Seiki en Okuma. Hier ga je seriematig onderdelen verspanen en ben je verantwoordelijk voor het instellen en bijhouden van de machine.


Of raak je juist enthousiast van het vloeidraaien van diverse precisiebuizen op een DENN vloeidraaibank, om ze vervolgens op de gewenste lengte te krijgen met behulp van een lasersnijmachine of CNC-gestuurde pijpensnijmachine? Een combinatie van deze twee is ook mogelijk!


Ervaring met CNC machines is mooi meegenomen, maar geen must. ETC biedt jou graag de mogelijkheid om jezelf intern op te leiden tot zelfstandig CNC Operator!


Ook dit ga je doen als CNC Operator bij ETC:

  • je werkt met voorgeprogrammeerde programma’s en maakt hier soms ook aanpassingen in met Siemens besturing;
  • je voert jouw eigen kwaliteitscontroles uit met behulp van diverse handmeetgereedschappen en 3D Meetmachines.

Functievereisten

  • Je hebt affiniteit met techniek. Ervaring met CNC machines is gewenst, maar ETC is zeker bereid om jou hier intern voor ‎op te leiden!‎
  • Ervaring met het besturingssysteem Siemens is mooi meegenomen, maar geen must‎.
  • Je bent nooit uitgeleerd en hebt de drive om jezelf te blijven ontwikkelen door middel van cursussen en/of ‎opleidingen.‎

Aanbod

Samen; een woord vol betekenis bij ETC. Door de hele organisatie voel je dat medewerkers heel belangrijk zijn. Dankzij de vele activiteiten die georganiseerd worden, is het samenhorigheidsgevoel groot. En omdat ze bij ETC veel waarde hechten aan jouw gezondheid, betalen ze jouw zorgverzekering. Daarnaast spelen ze ook samen met jou een cruciale rol bij het terugdringen van de CO2-uitstoot.


Je komt te werken in een team van 20 medewerkers, dat is opgedeeld in kleinere teams van 4/5 personen. Er heerst een collegiale werksfeer waarbij het draait om teamwork én respect voor elkaar.

Bedrijfsprofiel ETC Nederland

Enrichment Technology Company is een samenwerkingsverband tussen URENCO en Orano. Het belangrijkste doel voor ETC is om hun klanten een veilig werkende uraniumverrijkingsfabriek te leveren. In die fabrieken wordt gebruikgemaakt van hun unieke ultra-gascentrifugetechnologie om gewonnen uranium te verrijken voor het opwekken van energie in kerncentrales. De kernactiviteiten van ETC bestaan naast onderzoek & ontwikkeling uit het vervaardigen, leveren en installeren van ultra-gascentrifuges en het bijbehorende leidingwerk. Ze ontwerpen uranium- verrijkingsfabrieken naar de speciale wensen van hun klanten en kunnen het projectmanagement verzorgen voor de bouw van deze fabrieken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ETC. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!