Werkstudent mechanical engineer

ETC is op zoek naar een Werkstudent mechanical engineer

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-5-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

  • Bijdragen aan processen als nat wikkelen van vezelversterkte composiet, reinigen, vloeidraaien, lassen en solderen.
  • Helpen bij complexere werkzaamheden zoals het maken van procesanalyses, optimalisaties, testen, berekeningen, data-analyses, rapportages etc.
  • Je krijgt de kans om tijdens jouw studie, onder begeleiding van ervaren medewerkers, praktijkervaring op te doen inclusief persoonlijke ontwikkeling. Het feit dat het ook nog eens bij een internationaal en sterk groeiend is, maakt het extra uitdagend! Je krijgt tevens de kans om je aan te sluiten bij een groot netwerk van young professionals binnen high tech bedrijven. Bij voorkeur ben je minimaal 16 uur per week beschikbaar.

Functievereisten

  • Je studeert aan een (technische) hogeschool of universiteit.
  • Je bent ongeveer 2 dagen per week beschikbaar (m.u.v. tentamenperiodes en vakanties).

Aanbod

Als werkstudent binnen deze opdracht krijg je de kans je te ontwikkelen op het gebied van proces- en line engineering. Natuurlijk met de nodige ondersteuning! Daarnaast is het een mooie opstap naar en voorbereiding op de dynamiek van het werkveld.


Bedrijfsprofiel ETC Nederland

Werken bij ETC betekent werken in een gave hightech-organisatie. Wil jij werken bij een bedrijf dat bijdraagt aan schone energie-oplossingen en ook nog eens actief is in de luchtvaart- en ruimtevaartindustrie? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ETC. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!