Assembly & installation technician

Enrichment Technology Company is op zoek naar een Assembly & installation technician. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-4-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als A&I Technician houd je je bezig met het samenstellen, testen en plaatsen van ultracentrifuges bij onze klanten in Almelo & Gronau.

 • Je assembleert, installeert en test complexe ultracentrifuges.
 • Bij refurbishment projecten reinig je de verrijkingssystemen in een gecontroleerde omgeving op het gebied van straling
 • Je registreert dagelijks je activiteiten in systemen

Functievereisten

Jouw profiel

 • Je hebt een technische MBO achtergrond.
 • Je bent gewend om te werken met hoge eisen ten aanzien van veiligheid, security en kwaliteit.


Je vaardigheden:

 • Je werkt nauwkeurig.
 • Je bent zelfstandig en je neemt initiatief en verantwoordelijkheid, maar je bent zeker een teamplayer.
 • Je vindt het prettig om te werken met collega’s uit diverse landen en culturen

Aanbod

Pluspunten van deze functie

 • Je werkt op diverse klant sites (Almelo en Gronau)
 • Je werkt samen in een enthousiast internationaal team
 • Van alle componenten maak je het eindproduct: de ultracentrifuge‎!


Hoe wij jou helpen groeien

Naast dat onze organisatie sterkt groeit vinden we het belangrijk dat jij zelf ook verder ontwikkelt. Niet alleen inhoudelijk, maar ook qua persoonlijke ontwikkeling. Immers: als jij groeit, groeien wij mee!


Hoe jij de wereld helpt groeien

Werken bij ETC betekent werken in een gave hightech-organisatie. Wil jij werken bij een bedrijf dat bijdraagt aan schone energie-oplossingen? Wil jij een cruciale rol spelen bij het terugdringen van de CO2-uitstoot? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Bedrijfsprofiel ETC Nederland

Enrichment Technology Company is een samenwerkingsverband tussen URENCO en Orano. Het belangrijkste doel voor ETC is om hun klanten een veilig werkende uraniumverrijkingsfabriek te leveren. In die fabrieken wordt gebruikgemaakt van hun unieke ultra-gascentrifugetechnologie om gewonnen uranium te verrijken voor het opwekken van energie in kerncentrales. De kernactiviteiten van ETC bestaan naast onderzoek & ontwikkeling uit het vervaardigen, leveren en installeren van ultra-gascentrifuges en het bijbehorende leidingwerk. Ze ontwerpen uranium- verrijkingsfabrieken naar de speciale wensen van hun klanten en kunnen het projectmanagement verzorgen voor de bouw van deze fabrieken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Enrichment Technology Company. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!