Technical engineer assembly & installation

Enrichment Technology Company is op zoek naar een Technical engineer assembly & installation. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-4-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Samen met een internationaal team van Engineers en Technicians ben je verantwoordelijk voor het assembleren, installeren en refurbishen van ultracentrifuges bij onze klanten in Almelo en Gronau.


Als Technical Engineer A&I houd je je bezig met het beheersen en verbeteren van de productieprocessen. Daarnaast bedenk je creatieve oplossingen voor nieuwe producten en processen.


Samen met

 • Je bent projectleider of projectdeelnemer van verbeterprojecten op het gebied van veiligheid, ‎kostenreductie of kwaliteit voor bestaande en nieuwe producten en processen. ‎
 • Bij nieuwe investeringen neem je nieuw equipment af d.m.v. een FAT en SAT . ‎
 • Als specialist en trainer/examinator voor processen werk je veel samen met (internationale) ‎processpecialisten van andere sites.   ‎
 • Je stelt werkinstructies en veiligheidsdocumenten op en beheert deze.  ‎
 • Functionele specificaties voor hulpmiddelen en machine investeringen worden door je ‎opgesteld
 • Bij specials en unieke complexe (test)processen bedien je de processen.‎
 • Je bent verantwoordelijk voor het (laten) kalibreren en inspecteren van gereedschappen.

Functievereisten

Jouw profiel

 • Je hebt een technische HBO achtergrond.
 • Lean / Six Sigma zit in je bloed. 


Je vaardigheden

 • Je werkt nauwkeurig.
 • Je bent zelfstandig en je neemt initiatief en verantwoordelijkheid, maar je bent zeker een teamplayer.
 • Je vindt het prettig om te werken met collega’s uit diverse landen en culturen

Aanbod

Pluspunten van deze functie

 • Je werkt op diverse klant sites (Almelo en Gronau)
 • Je werkt samen in een enthousiast internationaal team
 • Je creativiteit wordt gewaardeerd als het gaat om oplossingen te bedenken


Hoe wij jou helpen groeien

Naast dat onze organisatie sterkt groeit vinden we het belangrijk dat jij zelf ook verder ontwikkelt. Niet alleen inhoudelijk, maar ook qua persoonlijke ontwikkeling. Immers: als jij groeit, groeien wij mee!


Hoe jij de wereld helpt groeien

Werken bij ETC betekent werken in een gave hightech-organisatie. Wil jij werken bij een bedrijf dat bijdraagt aan schone energie-oplossingen? Wil jij een cruciale rol spelen bij het terugdringen van de CO2-uitstoot? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Bedrijfsprofiel ETC Nederland

Enrichment Technology Company is een samenwerkingsverband tussen URENCO en Orano. Het belangrijkste doel voor ETC is om hun klanten een veilig werkende uraniumverrijkingsfabriek te leveren. In die fabrieken wordt gebruikgemaakt van hun unieke ultra-gascentrifugetechnologie om gewonnen uranium te verrijken voor het opwekken van energie in kerncentrales. De kernactiviteiten van ETC bestaan naast onderzoek & ontwikkeling uit het vervaardigen, leveren en installeren van ultra-gascentrifuges en het bijbehorende leidingwerk. Ze ontwerpen uranium- verrijkingsfabrieken naar de speciale wensen van hun klanten en kunnen het projectmanagement verzorgen voor de bouw van deze fabrieken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Enrichment Technology Company. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!