Manufacturing Engineer

De sterke groei van ETC brengt veel nieuwe uitdagingen met zich mee voor onze afdeling manufacturing support. Kom jij als manufacturing engineer dit team versterken?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
23-12-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Als Manufacturing Engineer ga je onder andere:

  • Bestaande en nieuwe productie stromen optimaliseren. Hierbij richt je je samen met specialisten en operators op de te gebruiken machines, gereedschappen en procesparameters.
  • De kwalificatie co√∂rdineren van deze nieuwe of aangepaste productieprocessen. Zo kunnen we er zeker van zijn dat de producten aan alle eisen voldoen.
  • Dagelijkse productie ondersteunen bij het oplossen van complexe verstoringen. In het geval van grote kwaliteitsproblemen neem je de verantwoordelijkheid om de processen in productie te verbeteren.
  • Multidisciplinaire projecten leiden of ondersteunen. Deze kunnen gaan over het optimaliseren van de productielijnen middels LEAN-methodieken. Ook ondersteun je bij projecten rondom het investeren in nieuwe machines.
  • Productieresultaten analyseren over langere periodes. Op basis daarvan initieer en implementeer je zelf verbetervoorstellen.

Bedrijfsprofiel ETC Nederland

Enrichment Technology Company is een samenwerkingsverband tussen URENCO en Orano. Het belangrijkste doel voor ETC is om hun klanten een veilig werkende uraniumverrijkingsfabriek te leveren. In die fabrieken wordt gebruikgemaakt van hun unieke ultra-gascentrifugetechnologie om gewonnen uranium te verrijken voor het opwekken van energie in kerncentrales. De kernactiviteiten van ETC bestaan naast onderzoek & ontwikkeling uit het vervaardigen, leveren en installeren van ultra-gascentrifuges en het bijbehorende leidingwerk. Ze ontwerpen uranium- verrijkingsfabrieken naar de speciale wensen van hun klanten en kunnen het projectmanagement verzorgen voor de bouw van deze fabrieken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ETC. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!