Stage / traineeship

Enrichment Technology Company is op zoek naar een student voor een Stage / traineeship. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-9-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Samen groeien. Dat vinden we belangrijk bij ETC. Daarom bieden we jou als Young Professional graag de mogelijkheid om ervaring bij ons op te doen en zo aan je persoonlijke competenties te werken. Of het nou de vorm van een (afstudeer)stage of traineeship is... je bent van harte welkom! Bij traineeships werken we vaak samen met een ervaren derde partij. Ook stellen we een interne mentor die bijdraagt aan jouw algemene ontwikkeling.


Zoek je dus een toffe stage? Kom je net van school? Heb je net een jaartje werkervaring achter de rug? Of wil je gewoon graag wat meer ervaring opdoen en jezelf ontwikkelen? Dan zoeken we jou! We hebben stages en traineeships voor diverse vakgebieden, namelijk: Engineering, Finance, Werkvoorbereiding, IT, Maintenance en Productie. De duur van een traineeship ligt meestal tussen de 1 en 3 jaar.


Werk aan je eigen toekomst én aan de toekomst van schone energie. Maak het waar bij ETC en meld je aan als stagiair of trainee!

Aanbod

Toffe collega's

Bij ETC sta je er nooit alleen voor. Collega’s delen graag hun kennis en ervaring met jou. Zo kom jij verder. Niet alleen op werkgebied, maar ook daarbuiten.


40 vakantiedagen per jaar

Work hard, play hard. Je kunt pas goed presteren op je werk, als je ook tijd hebt om op te laden. Geniet van je vrije tijd en ga daarna weer met volle energie aan de slag.


Investering

ETC investeert bijna 20% van de jaarlijkse inkomsten in onderzoek en ontwikkeling. Allemaal gericht op koolstofarme en -vrije energieoplossingen voor de toekomst.

Bedrijfsprofiel ETC Nederland

Enrichment Technology Company is een samenwerkingsverband tussen URENCO en Orano. Het belangrijkste doel voor ETC is om hun klanten een veilig werkende uraniumverrijkingsfabriek te leveren. In die fabrieken wordt gebruikgemaakt van hun unieke ultra-gascentrifugetechnologie om gewonnen uranium te verrijken voor het opwekken van energie in kerncentrales. De kernactiviteiten van ETC bestaan naast onderzoek & ontwikkeling uit het vervaardigen, leveren en installeren van ultra-gascentrifuges en het bijbehorende leidingwerk. Ze ontwerpen uranium- verrijkingsfabrieken naar de speciale wensen van hun klanten en kunnen het projectmanagement verzorgen voor de bouw van deze fabrieken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Enrichment Technology Company. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!