Server engineer

Enrichment Technology Company is op zoek naar een Server engineer. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-9-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Dit ga je doen:

  • De infrastructuur omgeving beheren en installeren, bestaande uit verschillende storagesystemen en fysieke en virtuele servers.
  • Dagelijks de verschillende systemen beheren, installeren, configureren en vervangen.
  • Werken als projectleider/teamlid aan projectwerkzaamheden binnen het serverteam.


Pluspunten van deze functie:

  • Volledig on-premise IT-omgeving
  • Werken in een internationaal team
  • Eigen inbreng en zelfstandigheid

Bedrijfsprofiel ETC Nederland

Enrichment Technology Company is een samenwerkingsverband tussen URENCO en Orano. Het belangrijkste doel voor ETC is om hun klanten een veilig werkende uraniumverrijkingsfabriek te leveren. In die fabrieken wordt gebruikgemaakt van hun unieke ultra-gascentrifugetechnologie om gewonnen uranium te verrijken voor het opwekken van energie in kerncentrales. De kernactiviteiten van ETC bestaan naast onderzoek & ontwikkeling uit het vervaardigen, leveren en installeren van ultra-gascentrifuges en het bijbehorende leidingwerk. Ze ontwerpen uranium- verrijkingsfabrieken naar de speciale wensen van hun klanten en kunnen het projectmanagement verzorgen voor de bouw van deze fabrieken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Enrichment Technology Company. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!