BBL-opleiding

Klinkt goed toch? Bij een bbl-traject ga je vaak 1 dag in de week naar school en werk je de overige 4 dagen bij etc. Zo leer je de theorie die je op school krijgt in praktijk toe te passen op de werkvloer. Onze praktijkopleiders begeleiden je zodat je zo snel mogelijk zelfstandig aan de slag kunt. Binnen ETC Nederland hebben we voornamelijk plaatsen voor bbl-leerlingen die zich specialiseren in techniek. Denk hierbij aan verspaning en mechatronica. Samen met jou en je school creëren we een opdracht op maat.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-9-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Hoe wij jou helpen groeien

Als BBL’er krijg je een afwisselende, zelfstandige leerplek binnen een informele werksfeer in een uitdagende (werk)omgeving. Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. Daardoor zijn er voor jou voldoende mogelijkheden om je verder op dit specifieke vakgebied te ontwikkelen. Bovendien hebben we een zeer modern machinepark. Lekker uitdagend dus!


Hoe jij de wereld helpt groeien

Werken bij ETC betekent werken in een gave hightech-organisatie. Wil jij werken bij een bedrijf dat bijdraagt aan schone energie-oplossingen en ook nog eens actief is in de luchtvaart- en ruimtevaartindustrie? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Aanbod

  • 210 toffe collega's: Bij ETC sta je er nooit alleen voor. Collega’s delen graag hun kennis en ervaring met jou. Zo kom jij verder. Niet alleen op werkgebied, maar ook daarbuiten.
  • 40 vakantiedagen per jaar: Work hard, play hard. Je kunt pas goed presteren op je werk, als je ook tijd hebt om op te laden. Geniet van je vrije tijd en ga daarna weer met volle energie aan de slag.
  • 19,6% investering: ETC investeert bijna 20% van de jaarlijkse inkomsten in onderzoek en ontwikkeling. Allemaal gericht op koolstofarme en -vrije energieoplossingen voor de toekomst.

Bedrijfsprofiel ETC Nederland

Enrichment Technology Company is een samenwerkingsverband tussen URENCO en Orano. Het belangrijkste doel voor ETC is om hun klanten een veilig werkende uraniumverrijkingsfabriek te leveren. In die fabrieken wordt gebruikgemaakt van hun unieke ultra-gascentrifugetechnologie om gewonnen uranium te verrijken voor het opwekken van energie in kerncentrales. De kernactiviteiten van ETC bestaan naast onderzoek & ontwikkeling uit het vervaardigen, leveren en installeren van ultra-gascentrifuges en het bijbehorende leidingwerk. Ze ontwerpen uranium- verrijkingsfabrieken naar de speciale wensen van hun klanten en kunnen het projectmanagement verzorgen voor de bouw van deze fabrieken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ETC. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!