Electrical engineer

an zonnecellen tot computerchips en medische implantaten, de ontwikkelingen rond elektrische apparatuur volgen elkaar in snel tempo op. Elektrische apparaten hebben de toekomst en het vakgebied van electrical engineers wordt breder en diverser. Ben jij een engineering held met een expertise in elektronica, elektro magnetisme en elektriciteit? En wil je jouw expertise inzetten om energie vraagstukken op te lossen en het leven van mensen makkelijker maken? Dan zoekt Engineero jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-1-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Als electrical engineer ben je de drijvende kracht achter de toepassing van elektrische energie voor systemen die opereren onder extreme omstandigheden. Vraagstukken als het ontwerpen van elektrische systemen en apparatuur of over complexe processing units, racks en kasten zijn onderdeel van jouw rol. Waarbij je verantwoordelijk bent voor de gestelde eisen voor de reliability, availability, maintainability, veiligheid en electromagnetic compatibility. Vanuit jouw expertise ondersteun je architecten bij concept-ontwerp keuzes en werk je samen met ontwikkel afdelingen zoals RF-design, processing en system engineering. Voor langere tijd in een team of op projectbasis, maar met altijd een heldhaftige oplossing als resultaat.

Bedrijfsprofiel Engineero

Een team van engineering helden, dat is Engineero. De meest uitdagende situaties weten we met onze expertise te verbeteren. Onze oplossingen maken het leven van mensen makkelijker.


Voor ons team van technisch specialisten is geen uitdaging te groot. Binnen diverse markten werken we aan technische vraagstukken en projecten. Waarbij elke markt zijn eigen uitdagingen kent. Voor langere tijd in een team of op projectbasis, met de juiste kennis op zak gaan onze engineers deze uitdagingen aan. Vanuit hun expertise weten ze vraagstukken van antwoorden te voorzien en uitdagende situaties te verbeteren. Om zo samen met onze klanten tot oplossingen te komen die het leven van mensen makkelijker maken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Engineero. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 26
7521 PK Enschede
+31 53 56 999 70