Jr. R&D Research chemist

Interesse in membraantechnologie? Wil je werken aan het ontwikkelen en karakteriseren van membranen voor verschillende toepassingen, zoals waterzuivering, het scheiden van gassen of van  organische stoffen? Heb jij passie voor chemie? EMI Twente is een onafhankelijke R&D-organisatie en voert onderzoeksprojecten uit op het gebied van membraantechnologie voor en samen met industriële en academische partners verspreid over de hele wereld.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-3-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Onze projecten zijn praktisch van aard en combineren materiaalkunde, chemie met procestechnologie en procesautomatisering. Je wordt onderdeel van een team van onderzoekers en voert alleen of in een groter team onderzoeksprojecten uit. 


Als onderzoeksassistent binnen het EMI Twente:

  • Assisteer je bij onderzoeksactiviteiten, alleen of in een team, waarbij je je de ruimte hebt om je eigen werk te plannen. 
  • Analyseer en interpreteer je je resultaten in samenwerking met of onder begeleiding van een senior teamlid.
  • Draag je bij aan en implementeer je gezondheids- en veiligheidsprocedures in onze laboratoria.
  • Werk je zowel op het laboratorium als op het kantoor, waar jij je resultaten uitwerkt en rapporteert.

Functievereisten

  • Je bent in het bezit van tenminste een MBO diploma in een technische richting, zoals chemie, laboratorium onderwijs of polymeerkunde.
  • Bij voorkeur al enige jaren werkervaring, ervaring met membraantechnologie is een pré.
  • Je hebt affiniteit met chemie en staat graag in het lab
  • Je spreekt en schrijft Nederlands, maar onze rapportages en meetings zijn Engelstalig

Aanbod

We bieden je een jaarcontract van minimaal 32, maximaal 40 uur per week, en met de intentie om dit om te zetten in een vast contract na een jaar. Het startsalaris ligt in de range € 2.462 – € 3.825 bruto per maand op basis van een voltijd dienstverband afhankelijk van je kennis en ervaring die je meebrengt. Daarnaast ontvang je maandelijks een bijdrage van 8% van je bruto maandsalaris voor een persoonlijke pensioenvoorziening en werken we met een bonusregeling. Verder heb je recht op een eindejaars-(8,3%) en vakantie-uitkering (8%) en daarbij in totaal 240 vakantie-uren bij een voltijds arbeidscontract. 

Bedrijfsprofiel EMI Twente

EMI Twente doet onderzoek in opdracht van industriële opdrachtgevers verspreid over de wereld. Sinds haar oprichting in 1995 zijn er zo'n 500 projecten uitgevoerd voor meer dan 200 bedrijven in meer dan 20 verschillende landen. Ons team bestaat uit zeer ervaren membraantechnologie-experts die samen meer dan tweehonderd jaar onderzoekservaring hebben. Bovendien staan ze in nauw contact met ruim 70 collega’s van de academische onderzoeksgroepen van behorende bij Twente Membranes van de Universiteit Twente.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van EMI Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede
+31 53 206 50 22