Customer support medewerker

Gaat jouw hart sneller kloppen van contact met klanten, ben je analytisch en vind je techniek leuk? Dan heeft Eijsink dé perfecte functie voor jou: Customer Support Medewerker! Vergeet de standaard callcenters, want bij hun maak je deel uit van een hecht team met fijne collega’s die samenwerken om ervoor te zorgen dat horecaondernemers hun restaurants, hotel of café op volle toeren kunnen laten draaien.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-3-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Jij bent de expert waar klanten op kunnen rekenen wanneer ze te maken krijgen met vragen en technische uitdagingen. Dankzij jouw probleemoplossend vermogen en pragmatische denkwijze ben jij in staat om storingen in de kassa-app vakkundig op te lossen en advies te geven bij inrichtingsvraagstukken in de backoffice. Of het nu gaat om een verkeerde menu-instelling, kapotte bon printer of verdronken handheld, jij draait er je hand niet voor om. Bovendien heb je een passie voor software, applicaties en techniek en sta je altijd open voor het uitbreiden van je kennis. Je bent nauw betrokken bij alles wat er speelt in de bruisende horecabranche en voelt je helemaal thuis in deze dynamische omgeving, waarbij ervaring in de horeca een pré is, maar geen vereiste!

Functievereisten

Jij bent een bron van energie en verantwoordelijkheid, en je hebt een natuurlijk talent voor klantenservice. Met jouw uitstekende luister- en communicatieve vaardigheden weet je klanten écht te helpen en laat je ze met een glimlach achter. Weg met die stoffige belscripts! Bovendien ben je en geweldige teamspeler, maar ook in staat om zelfstandig problemen te analyseren en op te lossen. Jouw proactieve en servicegerichte houding komt volledig tot zijn recht. Het contact met een diverse klantenkring en het vinden van innovatie oplossingen voor nieuwe uitdagingen geven jou plezier in je werk. Of je nu samen met collega’s prioriteiten stelt, remote updates uitvoert of collega’s op afstand ondersteunt bij incidenten op locatie, jij stapt overal vol enthousiasme in.

Aanbod

Waarom je voor ons kiest

Collegialiteit. Uitdaging. Plezier. Samen met je team ondersteun je onze dynamische softwareapplicatie met duizenden gebruikers waaronder de Efteling, Happy Italy en Center Parcs. En die software waarin jij een bepalende rol speelt, kom je tegen wanneer je zelf op het terras zit, een theater bezoekt of uiteten gaat. Hoe tof is dat?! Bij ons vind je een open bedrijfscultuur waar je je welkom voelt en we vertrouwen op je kennis en kunde. Bovendien wordt er goed voor je gezorgd dus met de primaire en secundaire voorwaarden zit het goed. Én successen vieren we samen, ook op vrijdag als we met z’n allen een drankje doen. Gezellig!


Wat krijg je van ons

  • Elke dag samen lunchen, dat vinden we belangrijk. Brood, crackers, fruit, sap… Het staat voor je klaar, waarna je bij een groep collega’s aan tafel aan kunt schuiven. Én het is van de zaak! Een luxe om in de ochtenden je lunchbrood niet te hoeven smeren.
  • Bij ons gaat geen vrijdagmiddag voorbij zonder borrel. Of je nu in Oosterwolde of Hengelo werkt. Met fris, bier of wijn in de hand sluiten we samen de week af. Én laten we de bitterballen niet vergeten! Mocht je een vrijdag niet kunnen of willen? Geen probleem, want niemand is verplicht.
  • Uitdaging en een afwisselende baan binnen een moderne organisatie? Dat vind je bij ons! Naast de uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden krijg je alle gelegenheid interne trainingen te volgen én te groeien naar een andere functie. Zo kun jij je blijven ontwikkelen en groeien wij met je mee.

Bedrijfsprofiel Eijsink Afrekensystemen

Wij zijn Eijsink. De kassaleverancier? Klopt, maar we doen nog veel meer. Noem ons ambitieus softwarebedrijf mét mensenkennis en internationale ambitie. Waar 200 specialisten elke dag in teams werken aan futureproof oplossingen die ertoe doen voor de horeca, catering, leisure, sport en zorg. IJzersterke technologie die processen optimaliseert. Betrokkenen en bevlogen mensen voelen zich bij ons meteen thuis. Hier krijg je de kans om van écht betekenis te zijn in het succes van aansprekende klanten (Efteling, De Beren, Center Parcs), de in-house softwareontwikkeling en ambitieuze roadmap.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Eijsink. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Platinastraat 25
7554 NC HENGELO
074 - 2505 500