Recruiter

Effect Personeelsdiensten is op zoek naar een Recruiter. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-4-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Wat doet een recruiter

Het uiteindelijke doel is onze kandidaten te helpen en begeleiden naar een nieuwe werkuitdaging. Maar voordat we dat doel bereiken gaat er een belangrijk proces vooraf waarin jij als recruiter een sleutelrol speelt.


De belangrijkste taken bestaan uit:

  • Zoeken naar kandidaten: Als recruiter maak je gebruik van verschillende bronnen om de juiste kandidaten te vinden, bijvoorbeeld sociale media, jobboards (Indeed, Werkzoeken etc.) en je eigen netwerk.
  • Selectieproces: Om goed te kunnen beoordelen of een kandidaat goed past bij een vacature is een persoonlijk gesprek belangrijk. Op basis van deze gesprekken krijg jij een goed beeld van de kandidaat en weet je beter bij welke opdrachtgevers hij of zij goed tot zijn recht zal komen.
  • Onderhandelen: Als je de juiste kandidaat hebt gevonden, onderhandel jij met de opdrachtgever over het salaris, tarieven en voorwaarden.
  • Relatiebeheer: Daarnaast ben je bezig met het vinden van nieuwe opdrachtgevers en onderhoud je een goede relatie met kandidaten en (huidige) opdrachtgevers. Je zorgt ervoor dat iedereen tevreden is zodat er in de toekomst weer samengewerkt kan worden.
  • Door de creatieve, energieke en vooral persoonlijke aandacht weten wij kandidaten uit de markt te selecteren en ervan te overtuigen om bij één van onze opdrachtgevers zijn/haar nieuwe uitdaging aan te gaan. Als recruiter denk je in kansen en oplossingen en is er veel ruimte voor je eigen creatieve inbreng en initiatieven.

Aanbod

Naast dat het werk van een recruiter uitdagend en afwisselend is, komen er nog een aantal voordelen bij kijken.


Mensen helpen

Als recruiter help jij mensen met het vinden van een (nieuwe) passende baan die aansluit bij hun vaardigheden en interesses. Je begeleidt de kandidaten in het gehele sollicitatieproces en hebt een positieve impact op iemands leven. Dit geeft veel voldoening.


Dynamische werkomgeving

De uitzendbranche is constant in beweging. Je hebt veel contact met verschillende opdrachtgevers en kandidaten met hun eigen uitdaging en verhalen.


Netwerk

Als recruiter ben je veel in contact met kandidaten, opdrachtgevers en andere recruiters uit de uitzendbranche. Dit netwerk kan je helpen bij het vinden van de beste kandidaten of nieuwe opdrachtgevers voor Effect. Daarnaast kan een sterk netwerk je carrièrekansen vergroten.


Professionele ontwikkeling

Werken als recruiter biedt je de kans om je vaardigheden te verbeteren en nieuwe kennis op te doen. Je leert effectief te communiceren, onderhandelen, problemen op te lossen en relaties op te bouwen.


Financiële beloning

Als recruiter bij Effect kan je rekenen op een aantrekkelijk salaris afgestemd op basis van jouw leeftijd en ervaring. Worden de gestelde doelen behaald, dan staat er ook nog een mooie bonus op jou te wachten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Effect Personeelsdiensten. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Münsterstraat 17
7575 ED OLDENZAAL
0541 - 241 200