HR Medewerker

Effect Personeelsdiensten is op zoek naar een HR Medewerker. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-8-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als HR medewerkers zorgen wij ervoor dat de backoffice als een geoliede machine draait. Wij houden ons bezig met het vastleggen, beheren en optimaliseren van alle zaken rondom de personeels- en salarisadministratie van onze externe medewerkers. Wij helpen onze opdrachtgevers bij complexe HR vraagstukken en tevens fungeren wij als vraagbaak voor onze collega’s.


Bij ons kun je áltijd terecht voor een goed gesprek, maar ook als je even precies de wet-en regelgeving wil weten. Én wij verzorgen je een goede kop koffie bij binnenkomst. Wat wil een mens nog meer?


Zo ziet jouw werkdag eruit

Je werkdag valt niet te beschrijven. Naast de standaard wekelijkse taken zoals contract beheer, salarisadministratie, verzuimzaken en inkoop, kan één telefoontje je hele planning op de kop gooien. Bij jou komen complexe, arbeid gerelateerde cases binnen en je bent gebrand om deze ‘’puzzel’’ op te lossen.


Ben jij een puzzelaar? Met het hart op de juiste plek? En daarnaast commercieel ingesteld? Misschien lijkt het je dan wel leuk om bij ons te werken. Onmisbare kwaliteiten zijn dan ook:

  • Communicatief met een open houding, hallo leuke interessante gesprekken!
  • Niet alleen de mond op de juiste plek, ook je oren moeten goed werken. Luisteren is ook een vak!
  • Je bent stiekem een beetje een pietje precies.
  • Teamspeler, dat is bij ontzettend belangrijk. We moeten elkaar kunnen vertrouwen.
  • Een beetje gestoord, daar houden wij wel van!
  • Dienstverlenend, we helpen de hele dag andere mensen, dus dát is wel handig.
  • Wie wilt ok geerne hebben dat a’j plat kunt proaten, ‘t um oons ’t neet mot loaten.

Bedrijfsprofiel Effect Personeelsdiensten

Effect Personeelsdiensten is een bemiddelaar in de Bouw, Techniek, Groen & Infra en Office. Actief in de regio Twente en de Achterhoek. Wij zijn een (h)echt Twents bemiddelingsbureau waar de eigenschappen vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en afspraak is afspraak centraal staan.


Effect Personeelsdiensten bestaat uit een jonge club intercedenten, HR-specialisten en marketeers met een snelle handelswijze en waar persoonlijke benadering voorop staat. Wij bemiddelen in banen mét als doel een overname door de opdrachtgever, maar wij bemiddelen ook in tijdelijke dienstverbanden en werken met zzp’ers.


Geen vraag is voor ons te gek. Het motto “Wij gaan door waar anderen stoppen” is misschien cliché, maar zeker bij ons van toepassing. Wij geven niet op, denken in oplossingen en staan altijd voor onze opdrachtgevers en medewerkers klaar. Dat is de Twentse nuchterheid die in ons zit!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Effect Personeelsdiensten. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Münsterstraat 17
7575 ED OLDENZAAL
0541 - 241 200