Hoofd administratie

Effect Personeelsdiensten is op zoek anar een Hoofd administratie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
23-6-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als hoofd administratie ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van de dagelijkse financiële administratie, de debiteurenbewaking en het opstellen van de financiële maandrapportages (inclusief cash flow prognoses). Jaarlijks stel je budgetten op en verzorg je de fiscale aangiftes, o.a. btw. Tevens draag je de verantwoording voor de verdere optimalisatie van de gehele orderverwekingsadministratie en het stroomlijnen van de administratieve processen. Je ziet er op toe dat interne procedures op de juiste manier worden toegepast en dat de administratie adequaat en betrouwbaar is. Verder stuur je de administratief medewerker(s) aan en ben je eerste aanspreekpunt op financieel vlak voor de directie, de externe accountant en de groepscontroller. Uiteraard wordt je op verschillende deelgebieden zoals fiscale zaken en verzekeringendoor ondersteund door de aanwezige expertise van het moederbedrijf. Al met al een mooie zelfstandige, afwisselende en sturende functie.

Functievereisten

 • Afgeronde Hbo opleiding in een financiële richting
 • Je beschikt over gedegen vakkennis en werkt accuraat
 • Relevantie werkervaring; ervaring binnen een productiebedrijf / accountantsorganisatie is helemaal mooi!
 • Je hebt kennis en affiniteit met diverse ERP en automatiseringspakketten 
 • Je bent pragmatisch, proactief en doortastend

Aanbod

 • Een veelzijdige functie in een professionele en dynamische omgeving met innovatieve producten bij een financieel gezonde werkgever
 • Een vast contract bij wederzijds goed bevallen!
 • Een uitstekend startsalaris, geheel afhankelijk van je kennis en kunde
 • Voldoende ruimte voor zelfontplooiing
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Je krijgt fijne, gezellige en vakkundige collega's  

Bedrijfsprofiel Effect Personeelsdiensten

Als hoofd administratie komt je te werken in een productiebedrijf dat gecertificeerde gietstukken levert voor verschillende toepassingen in diverse sectoren. In eigen moderne productiehallen worden gietstukken betreft brons, aluminiumbrons en diverse soorten roestvrij staal vervaardigd. Opgericht in de jaren zestig en inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke speler met klanten wereldwijd. Het gietwerk wordt wereldwijd ingezet en vanuit vele delen van de wereld weten klanten hen te vinden om gebruik te maken van de expertise, het vakmanschap en het kwaliteitsdenken van de mensen. Vooral de mensen, zij maken de organisatie tot een succes. Er is aandacht voor elkaar en mensen zijn bezig met hetgeen waar ze goed in zijn, en wat ze leuk vinden om te doen. Veranderen deze interesses? Dan wordt er samen gekeken naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Effect Personeelsdiensten. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Münsterstraat 17
7575 ED OLDENZAAL
0541 - 241 200