Intercedent

Effect Personeelsdiensten is op zoek naar een Intercedent 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
31-5-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Werken als intercedent bij Effect Personeelsdiensten

Als intercedent bij Effect heb je een zeer afwisselende en uitdagende baan! Dagelijks houden wij ons bezig met het werven en selecteren van kandidaten voor onze opdrachtgevers. Wij zijn gespecialiseerd in de branches: Techniek, Bouw, Infra & Groen en Office. Door de creatieve, energieke en vooral persoonlijke aandacht weten wij kandidaten uit de markt te selecteren en ervan te overtuigen om bij één van onze opdrachtgevers zijn/haar nieuwe uitdaging aan te gaan. Als intercedent denk je in kansen en oplossingen en is er veel ruimte voor je eigen creatieve inbreng en initiatieven. Naast het werven van kandidaten houden wij ons ook bezig met relatiebeheer, alsmede het verbreden van de klantenkring van Effect. Het doel: verantwoordelijk zijn voor en het runnen van je eigen winkel binnen het team. De teams binnen Effect gaan voor de meest EFFECTieve samenwerking. Teambelang staat voorop, gezamenlijk behalen we mooie resultaten in een fijne en laagdrempelige werkomgeving!


Zo ziet jouw werkdag eruit

Een intake houden met een kandidaat is onderdeel van jouw dagelijkse werkzaamheden. Dat kan op locatie, maar vaak gebeurt dat bij ons op kantoor. Nieuwsgierig hoe een intake met een kandidaat verloopt? Bekijk de video!

Functievereisten

Herken jij jou in deze competenties?

 • goed kunnen luisteren en de vraag achter de vraag kunnen en durven stellen;
 • overtuigingskracht, daadkracht en resultaatgericht;
 • het nemen van beslissingen en het dragen van verantwoordelijkheid;
 • enthousiasme, leergierig en creatief in het vinden van oplossingen;
 • zelfstandigheid, zelfkritisch en je hebt doorzettingsvermogen;
 • de bekende “helikopter view’ en “hand-on”mentaliteit;
 • je bent net zoals ons een beetje gek en houdt zo nu en dan van wat flauwekul;
 • last, but not least: Twentse nuchterheid.


Dan ben je een geboren intercedent!


Om aan de slag te gaan als intercedent, vragen wij het volgende:

 • HBO werk – denkniveau;
 • ervaring in een soortgelijke functie of je hebt een opleiding afgerond richting commerciële economie of HRM
 • ervaring met MS Office;
 • ervaring (actief) met Social Media, zoals LinkedIn;
 • in bezit van rijbewijs B.

Bedrijfsprofiel Effect Personeelsdiensten

Een bemiddelaar met Twentse roots

Effect Personeelsdiensten is een bemiddelaar in de Bouw, Techniek, Groen & Infra en Office. Actief in de regio Twente en de Achterhoek. Wij zijn een (h)echt Twents bemiddelingsbureau waar de eigenschappen vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en afspraak is afspraak centraal staan.


Effect Personeelsdiensten bestaat uit een jonge club intercedenten, HR-specialisten en marketeers met een snelle handelswijze en waar persoonlijke benadering voorop staat. Wij bemiddelen in banen mét als doel een overname door de opdrachtgever, maar wij bemiddelen ook in tijdelijke dienstverbanden en werken met zzp’ers.


Geen vraag is voor ons te gek. Het motto “Wij gaan door waar anderen stoppen” is misschien cliché, maar zeker bij ons van toepassing. Wij geven niet op, denken in oplossingen en staan altijd voor onze opdrachtgevers en medewerkers klaar. Dat is de Twentse nuchterheid die in ons zit!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Effect Personeeldiensten. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Münsterstraat 17
7575 ED OLDENZAAL
0541 - 241 200