Back-end Developer - team cliënt administratie

Ben jij die clean code ontwikkelaar, die het leuk vindt om met nieuwe technologieën bezig te zijn, maar zijn/haar hand ook niet omdraait om bestaande code te refactoren? Krijg jij energie van het werken aan een vernieuwend product wat impact heeft op meer dan 19.000 gebruikers binnen de zorg? Reageer dan snel! Ecare is op zoek naar een Back-end Developer - team cliënt administratie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-6-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Ons Elektronisch Cliënten Dossier (PUUR.) is slim, eenvoudig, overzichtelijk en vriendelijk in gebruik en stimuleert zorgprofessionals de beste versie van zichzelf te zijn. Iedereen kan ermee werken, zowel in de thuiszorg, als in het verpleeghuis als in de gehandicaptenzorg en de ambulante S-GGZ.


Zorgprofessionals betreffen niet alleen de uitvoerende behandelaren, verpleegkundigen e.d. maar ook de professionals binnen de client administratie. Zij zorgen dat de motor blijft draaien, dat alle administratie rond de cliënt geregeld is en dat alle geleverde zorg via de juiste financieringsstroom (en bijbehorende wet & regelgeving) gefinancierd wordt. Binnen ons dossier bieden wij dan ook een eigen werkplek voor de cliënt administratie, volledig ondersteunend aan het administratief proces binnen de zorg.

Het ontwikkelteam wat de focus heeft op dit onderdeel staat aan de vooravond van een grote uitdaging. Namelijk: een complete vernieuwing, zowel aan de front- als aan de backend, terwijl de huidige motor moet blijven draaien. Om onze ambities qua vernieuwing waar te maken willen we ons team uitbreiden met een Senior Backend Developer. Als Backend Developer werk je in een agile-omgeving en ben je samen met jouw scrum team als geheel verantwoordelijk voor de kwaliteit van de applicatie.


Jij mag je geheel gaan verdiepen in de bestaande cliënt administratie software en de processen die wij ondersteunen. Samen met ons ga je aan de slag om een gefaseerd plan te maken (en uit te voeren) om de huidige software om te zetten naar een microservices georiënteerde architectuur met een UI/UX die de beste gebruikerservaring biedt. Hiervoor gebruiken we eventstorming en Domain Driven Design. Tegelijkertijd houden we samen de huidige motor draaiende. Je gaat dus ontwerpen, herontwerpen, ontwikkelen en dat allemaal in teamverband.

Functievereisten

Wij denken dat je als Software Backend Engineer binnen Ecare succesvol gaat zijn als je de volgende kennis met je meebrengt. Mocht je niet overal aan voldoen, maar wel overtuigd bent dat je de kwaliteiten hebt voor deze functie dan willen we je vragen toch te reageren. We laten ons graag overtuigen:


 • HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt meerdere jaren ervaring als .Net Ontwikkelaar en je hebt kennis van Containerisatie (Docker/Kubernetes), Microsoft Azure & DevOps;
 • Je hebt ervaring met Domain Driven Design en eventstorming;
 • Je bent communicatief vaardig, je kunt luisteren en adviseren;
 • Je hebt sterke technische vaardigheden en bent probleemoplossend gericht;
 • Je bent in staat professioneel te sparren met je teamgenoten, want je gaat werken in een Scrum/Devops team;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift;

Aanbod

Op allerlei manieren is het mogelijk om te groeien en in jezelf te investeren, zo heeft elke software engineer toegang tot PluralSight om bij te blijven met de laatste technieken en zijn/haar kennis te vergroten. Ook voor het volgen van opleidingen en certificeringen is er volop ruimte. Daarnaast bieden we:

 • Een full-time salaris bij een 32-urige werkweek;
 • Werken volgens de principes van holacracy;
 • Reiskostenvergoeding en een hele fijne pensioenregeling;
 • 5,4 weken vakantie. Als je belooft terug te komen :)
 • Een modern, verfrissend kantoor vlakbij hartje Enschede;
 • Toegang tot PluralSight om up-to-date te blijven van de laatste technieken en je kennis te vergroten;
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open, of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt;
 • Dagelijks verse broodjeslunch van de Broodbode;
 • Een super leuke werksfeer. Met wekelijkse borrels, legendarische kick-off weekenden, dartpartijen, leuke teamactiviteiten en met informele, gezellige collega’s;
 • Remote werken wanneer het jou uitkomt.

Bedrijfsprofiel Ecare

Wij bedenken en realiseren slimme en eenvoudige ICT oplossingen voor de wijkzorg, woonzorg en gehandicaptenzorg en wij lopen voorop op het gebied van technologische research en innovatie. Met slimme en eenvoudige oplossingen faciliteren wij organisaties in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg. Onze software heet PUUR. PUUR. is een professionele omgeving voor de zorgverlener én de ondersteunende diensten, doordat het aansluit op hun dagelijks werk. Niets meer en niets minder.


Wij geloven in een verantwoord simpele manier van organiseren van de zorg. Geen “top-down aanpak” maar een insteek die de verantwoordelijkheid voor zorg weer neerlegt daar waar het hoort te liggen; bij de zorgverlener. Bij Ecare werken we volgens de principes van Holacracy en hebben we een 4 daagse werkweek. We doen alles voor de vakmensen in de zorg, dit doen we met een stoer, energiek en zelfstandig team bestaande uit heel diverse types. Heel divers en toch, herkennen we ons stuk voor stuk in 3 kernwaarden: lef, nuchterheid en nieuwsgierigheid.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ecare. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Capitool 11
7521 PL ENSCHEDE
053 - 475 7000