CNC Frezer

Dutch-Shape is op zoek naar een CNC-frezer die houdt van een uitdaging! Wil jij werken aan unieke en complexe producten? Houd jij van afwisseling en van een omgeving waarin geen product hetzelfde is? Solliciteer dan bij Dutch-Shape, een bedrijf waar tooling wordt gemaakt voor onder andere de luchtvaart- en ruimtevaartindustrie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
5-5-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als CNC-frezer bij Dutch-Shape ben je verantwoordelijk voor het realiseren van unieke producten vanaf tekening of 3D-model. Je gebruikt CAM-software (Hypermill) en de CNC-besturing (Heidenhain) om (zelfstandig) onze onderdelen te bewerken. Onze producten zijn uniek, dat wil zeggen dat je vaak 1 exemplaar maakt. Er is dus geen sprake van een instelproduct of prototype.


Je komt te werken in een 2-ploegendienst met zeer gunstige ploegtijden en een gevarieerd machinepark. We zijn door dit diverse machinepark in staat om zowel kleine als zeer grote onderdelen en samenstellingen (met afmetingen tot wel 25 meter lang) met hoge nauwkeurigheid te bewerken.


Het is van belang dat jij enthousiast wordt van producten met dubbel gekromde vlakken waarbij alleen het opspannen al een uitdaging is. Jij bent gedreven met CNC-besturing (en eventueel het programmeren met behulp van CAM-software).


Samen met jou kijken wij naar waar jij blij van wordt in je werk en waar jij goed in bent. Op deze manier maken we jouw functie passend bij wie jij bent.


Jouw verantwoordelijkheden

 • Bedenken en maken van opspanningen (in samenwerking met onze CAD-CAM-programmeurs)
 • Instellen van gereedschappen en vaststellen verspaningscondities
 • Instellen van de machine
 • Enkelstuks productie inclusief controle van eigen werkzaamheden

Functievereisten

 • Relevante werkervaring als 3- (en evt. ook als) 5-assige CNC-frezer
 • Kennis van CNC besturing (en CAM programmeersystemen)
 • Zelfstandig tekening kunnen lezen, meten en controleren van werkstukken
 • Goede kennis van verspaning en verspanende technieken

Aanbod

 • Een zelfstandige functie binnen een bedrijf waar vakmanschap en ondernemerschap wordt gewaardeerd
 • Afhankelijk van jouw kennis, ervaring en kwaliteiten word je ingezet op één van onze 3-assige of 5-assige machines
 • Ons aantrekkelijke 2-ploegenrooster
 • Een marktconform salaris en opleidingsmogelijkheden (on the job en/of extern)
 • In een organisatie met een actieve personeelsvereniging

Bedrijfsprofiel Dutch-Shape Engineering B.V.

Dutch-Shape ontwikkelt en produceert tooling voor de internationale luchtvaart, ruimtevaart, defensie en semiconductor industrie. Wij zijn in staat om met grote precisie unieke eindproducten te fabriceren. Iets waar wij als vakmensen trots op zijn. Onze producten worden gebruikt bij de bouw en inspectie van vliegtuigonderdelen zoals motorbehuizingen, staart-, vleugel- en rompdelen.


Dutch-Shape is een bedrijf waar de focus ligt op het leveren van kwaliteit, waar we streven naar perfectie voor de klant in een organisatie met echte vakmensen. Onze cultuur is te omschrijven als toegankelijk; een no-nonsense omgeving waar saamhorigheid belangrijk is.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Dutch-Shape. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Walserij 3
7621 HC Borne
074 – 74 100 10