Buitengewoon opsporingsambtenaar

Vind je het een uitdaging om van te voren niet te weten wat de dag gaat brengen? Wil jij het aanspreekpunt en visitekaartje zijn voor de gemeenten Dinkelland en Tubbergen? Vind jij het fijn om zoveel mogelijk buiten te zijn om toezicht te houden en te handhaven? Kan jij bovenstaande vragen met ‘JA’ beantwoorden? Kom dan werken bij gemeente Dinkelland als BOA.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-4-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

  • Jij bent behulpzaam, zichtbaar en herkenbaar en het eerste aanspreekpunt voor de inwoners van gemeente Dinkelland en Tubbergen.
  • Je houdt toezicht op naleving van wet- en regelgeving binnen het werkgebied.
  • Je levert een actieve bijdrage aan het creëren van een veilige leefomgeving voor onze inwoners.
  • Jij durft mensen aan te spreken en gaat ook een discussie niet uit de weg.
  • Je verzorgt de administratieve afhandeling en je volgt ontwikkelingen op het gebied van relevante wet- en regelgeving.
  • Je treedt actief op bij overtredingen en stelt indien nodig een proces-verbaal op.

Functievereisten

  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding, HTV is een pré en je hebt een aantal jaren ervaring als BOA/handhaver.
  • Een afgeronde opleiding toezichthouder alcoholwet is een pré.
  • Je hebt een rijbewijs, want je werkt daar waar je nodig bent in beide gemeenten.
  • Je communiceert gemakkelijk, en weet ook op welke manier te communiceren in bepaalde situaties. Jij blijft rustig en correct.

Aanbod

Natuurlijk, wij vragen wat van jou. Maar je kunt ook wat van ons terug verwachten. Ruimte om je eigen baan vorm te geven en te ontwikkelen bijvoorbeeld. Buiten de dagelijkse overlegmomenten heb jij de mogelijkheid om te werken waar en wanneer je wilt: een tijd- en plaats onafhankelijke baan. En uiteraard bieden we je moderne communicatiemiddelen.


Deze functie is op basis van HR21 ingedeeld in schaal 7. Voor een fulltime functie in schaal 7 bedraagt het maximaal salaris € 3784,- bruto per maand. Elke maand krijg je een keuzebudget van 17,05% bovenop jouw salaris. Je kan zelf bepalen hoe je dit budget inzet, bijvoorbeeld als bijdrage voor je nieuwe fiets, sportkleding of een abonnement voor je sportschool! Je krijgt een tijdelijk contract van een jaar met de intentie om deze aansluitend om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.

Bedrijfsprofiel

DINKELLAND: LOKAAL EN EUREGIONAAL Dinkelland; een combinatie van twaalf steden en dorpen die garant staan voor een typisch Twentse cultuur en prachtige landschappen. Met haar kunstzinnige en authentieke centrum vormt Ootmarsum het toeristische middelpunt van de gemeente. Maar ook andere bezienswaardigheden als Landgoed het Singraven en Het Stift zijn een bezoekje waard. Dinkelland is een geweldige bestemming voor toeristen, maar ook voor haar inwoners en ondernemers. Er heerst een nuchtere en vriendelijke sfeer waardoor je snel wordt opgenomen in de Dinkellandse samenleving. Werk is een aspect dat in Dinkelland erg belangrijk is. Het doel van de gemeente is om zoveel mogelijk mensen aan het werk te krijgen en te houden. DinkellandWerkt! is een voorbeeld van een initiatief dat hierbij helpt. DinkellandWerkt! zorgt er bijvoorbeeld voor dat mensen met een uitkering of een beperking toch aan een baan worden geholpen. Het is een initiatief dat zelfs kan rekenen op landelijke belangstelling. Ook voor ondernemers biedt Dinkelland volop mogelijkheden. De bedrijventerreinen in Weerselo, Denekamp, Ootmarsum, Rossum en Deurningen bieden ruimte aan talloze bedrijven en worden constant ontwikkeld om meer ondernemers aan te trekken. Door de perfecte ligging ten opzichte van de Duitse grens is Dinkelland een aantrekkelijk gebied voor bedrijven die euregionaal opereren.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van gemeente Dinkelland. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!