Microsoft 365 trainer/consultant

Heeft Microsoft 365 geen geheimen voor jou? En wil jij graag de klanten helpen het maximale uit hun werkdag te halen? Dan is Denko ICT op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-5-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Wat ga je precies doen?

  • Je gaat de klanten adviseren hoe ze op een effectieve en efficiënte manier de Microsoft Office pakketten kunnen inzetten om hun productiviteit te verhogen. Je denkt mee in oplossingen om bedrijfsprocessen en procedures te stroomlijnen. Jij zorgt ervoor dat de klanten het maximale uit hun werkdag kunnen halen.
  • De nadruk ligt daarbij in het overdragen van kennis en creëren van inzichten om op een succesvolle wijze Microsoft 365 diensten in te zetten. Dit doe je door middel van trainingen en workshops te geven binnen de verschillende lagen van diverse organisaties.
  • Je hebt zelf de regie in het ontwikkelen van deze trainingen en houd bestaande trainingen up-to-date. Je bent zowel consultant als trainer, waardoor jouw werkweek er nooit hetzelfde uitziet.

Bedrijfsprofiel Denko ICT

Over Denko ICT:

Wat in 2001 begon met het repareren van elektronica en computers voor bekenden, groeide uit tot een technisch en krachtig ICT bedrijf. In 2008 groeide Denko uit zijn voegen en werd in Oldenzaal aan de Eekboerstraat een geschikte unit gevonden die helemaal aansloot bij Denko en haar klantenbestand. In 2009 deed het team van Denko daar zijn intrede en vanaf dat moment zijn er grote stappen gemaakt in de ICT wereld. Op dit moment bestaat Denko uit een ervaren, bevlogen en vooral kundig team van 20 personen. Denko heeft zich in de afgelopen 20 jaar op de kaart gezet in de regio Twente door innovatief te zijn en vooruit te denken.


Het Denko team is altijd scherp op de nieuwste ontwikkelingen en onderscheidt zich door altijd tien stappen vooruit te denken in het belang van de klant. Kernwaarden als innovatie, oplossingsgericht, functionaliteit en ontzorgen vormen het DNA van Denko. Er wordt gewerkt vanuit een passie om perfect passende oplossingen op het gebied van ICT, telecom en domotica te bieden volgens de laatste trends en ontwikkelingen.


Creating comfort, connectivity en communication, dàt is wat wij doen. Hun werk is hun passie en ze zijn altijd op de hoogte van de laatste tech trends en ontwikkelingen. Ze denken buiten de gebaande paden en ze kijken verder vooruit dan de rest. Op het gebied van ICT, telecom en domotica kunnen zij jou volledig ontzorgen en denken ze altijd vanuit oplossingen. Zij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Denko ICT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Eekboerstraat 28
7575 AX Oldenzaal
088 500 8500