ICT specialist - 3e lijn

Ben jij de IT’er die klaar is voor een nieuwe uitdaging? In hun snel groeiende branche en organisatie zijn zij voortdurend op zoek naar nieuwe ICT talenten. Zijn complexe ICT vraagstukken jou niet te gek, weet jij alles over infrastructuur, netwerk, werkplekken, security en ben je op zoek naar een dynamische en afwisselende functie ? Dan ben jij de ICT specialist die die Denko ICT zoekt.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-5-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Hoe gaat jouw werkdag eruit zien?

 • Projectmanagement
 • Onderhoud, installaties en migraties zowel intern als extern bij de klant op locatie
 • Monitoren van de omgevingen van je klanten
 • Consulting
 • Het meedenken en adviseren van collega’s voor een passende IT oplossing

Functievereisten

Wat breng je hiervoor mee:

 • Een afgeronde HBO opleiding
 • Stressbestendig, hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel, proactief en een analytisch vermogen om complexe technische vraagstukken te kunnen oplossen.
 • Ervaring geen must maar pré

Naast je technische kennis is het zeker zo belangrijk dat je ook sociaal en communicatief je mannetje staat. Hun klanten vertrouwen op hun, om zich geen zorgen te maken over de IT-omgeving. Jij voelt je er verantwoordelijk voor dat dit ook daadwerkelijk zo is en brengt dat ook zo over.

Aanbod

Wat mag jij van hun verwachten?

Voor Denko is het van het groot belang werknemers te hebben die gemotiveerd zijn en zich betrokken voelen. Hiervoor krijg je natuurlijk een stimulerende werkomgeving vol gezellige mensen, maar ook:

 • Een goed salaris
 • Laptop en mobiele telefoon
 • Lease auto
 • 24 verlofdagen en 3 snipperdagen
 • Vakantiegeld
 • Een goede pensioenregeling
 • Cursussen en trainingen o.a. Microsoft certificering

Daarnaast zorgen ze voor dagelijks vers fruit en wekelijks de VriMiBo. En natuurlijk hebben ze regelmatig leuke uitjes, BBQ of een weekendje weg.

Bedrijfsprofiel Denko ICT

Over Denko ICT:

Wat in 2001 begon met het repareren van elektronica en computers voor bekenden, groeide uit tot een technisch en krachtig ICT bedrijf. In 2008 groeide Denko uit zijn voegen en werd in Oldenzaal aan de Eekboerstraat een geschikte unit gevonden die helemaal aansloot bij Denko en haar klantenbestand. In 2009 deed het team van Denko daar zijn intrede en vanaf dat moment zijn er grote stappen gemaakt in de ICT wereld. Op dit moment bestaat Denko uit een ervaren, bevlogen en vooral kundig team van 20 personen. Denko heeft zich in de afgelopen 20 jaar op de kaart gezet in de regio Twente door innovatief te zijn en vooruit te denken.


Het Denko team is altijd scherp op de nieuwste ontwikkelingen en onderscheidt zich door altijd tien stappen vooruit te denken in het belang van de klant. Kernwaarden als innovatie, oplossingsgericht, functionaliteit en ontzorgen vormen het DNA van Denko. Er wordt gewerkt vanuit een passie om perfect passende oplossingen op het gebied van ICT, telecom en domotica te bieden volgens de laatste trends en ontwikkelingen.


Creating comfort, connectivity en communication, dàt is wat wij doen. Hun werk is hun passie en ze zijn altijd op de hoogte van de laatste tech trends en ontwikkelingen. Ze denken buiten de gebaande paden en ze kijken verder vooruit dan de rest. Op het gebied van ICT, telecom en domotica kunnen zij jou volledig ontzorgen en denken ze altijd vanuit oplossingen. Zij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Denko ICT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Eekboerstraat 28
7575 AX Oldenzaal
088 500 8500