Stage/Afstudeer plek

Denko biedt verschillende stage plekken aan! ICT-beheerder/Netwerk- en mediabeheerder/Technicus engineering

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-12-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

  • ICT-beheerder
  • Netwerk- en mediabeheerder
  • Technicus engineering


Staat hier niet bij wat jij zoekt? Dan kun je alsnog contact met ons opnemen om te kijken of wij iets passend kunnen bieden.

Functievereisten

Als erkend SBB leerbedrijf kunnen wij op zowel MBO als HBO niveau stageplekken aanbieden

Bedrijfsprofiel Denko ICT

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat graag mee wil groeien met de nieuwste ontwikkelingen in de ICT dienstverlening. Wij bieden verschillende stage- en afstudeerplekken aan op verschillende gebieden en niveau’s. Als erkend SBB leerbedrijf kunnen wij op zowel MBO als HBO niveau stageplekken aanbieden. Zowel BOL als BBL leerlingen zijn bij ons welkom. Ieder jaar komen er veel studenten bij Denko om zichzelf verder te ontwikkelen en hun stage en/of studie succesvol bij ons af te ronden. Natuurlijk zijn ook alle medewerkers van Denko ooit begonnen als stagiaire en wij bieden dan ook graag de aankomende stagiaire een plek binnen ons bedrijf.


Als Twents bedrijf mag je van ons een stukje nuchterheid, teamspirit en drive verwachten. Wij zijn een hecht team met gemotiveerde collega’s die een passie voor het vak hebben. Hard werken doen wij elke dag maar daarnaast is er ook ruimte voor ontspanning. Wij hebben regelmatig leuke uitjes, een BBQ of een weekendje weg. Daarnaast zorgen we voor dagelijks vers fruit en wekelijks de VriMiBo.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Denko. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Eekboerstraat 28
7575 AX Oldenzaal
088 500 8500