Business developer high tech

Demcon is op zoek naar een Business developer high tech

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-2-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als business developer ben je verantwoordelijk voor het vergroten en onderhouden van het marktaandeel van Demcon.  Je weet potentiële klanten te identificeren, Demcon als technologieleverancier bij hen op de kaart te zetten en met jouw netwerk en ondernemerschap openingen te creëren waarbij de toegevoegde waarde van Demcon tot zijn recht komt. Bij bestaande klanten ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de, vaak langdurige, relatie met hen.
Nadat jij het eerste contact met een potentiële klant hebt gelegd, blijf je inhoudelijk betrokken tot de afronding van de offerte, daarna blijf je betrokken om de relatie met de klant te onderhouden en verstevigen. In nauwe samenwerking met de projectmanager en system engineers weet je de brede, vaak onvolledige, vraag van de klant om te zetten in een compleet projectvoorstel, inclusief faseovergangen en risicomanagement. Je bent daarbij in staat een goed oordeel te vormen over de technische problematiek om zo tot de kern van het probleem te komen. Daarbij weet jij de behoefte van de klant te koppelen aan de diensten die DEMCON te bieden heeft.

Functievereisten

Afgeronde technische HBO of WO opleiding;

Minimaal 5 jaar commerciële werkervaring in project sales, bijvoorbeeld in de semiconductor equipment, photonics, space of analytics branches;

Sterk commercieel vermogen: de klant en mogelijkheden voor Demcon goed kunnen inschatten;

Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Bereidheid tot (internationaal) reizen.

Woonachtig in de buurt van Delft of Enschede

Aanbod

Bij Demcon hechten we waarde aan een fijne werkplek. Zo hebben we lekkere koffie en ligt er wekelijks gratis vers fruit voor je klaar. Ook is er veel persoonlijke aandacht en ontmoedigen we overwerk omdat we weten hoe belangrijk thuis is.


Verder kan je rekenen op onder andere:


  • Een goed, marktconform salaris
  • 31 vrije dagen en 8% vakantietoeslag;
  • Een goede pensioenregeling bij Zwitserleven
  • De mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Demcon Academy waarmee jij jouw kennis verder kunt ontwikkelen
  • Een laptop en telefoon van het werk
  • Auto van de zaak en fietsenplan
  • Actieve personeelsvereniging (maandelijkse activiteiten zoals borrels en een jaarlijks Demcon weekend) en jaarlijkse sportevenementen

Bedrijfsprofiel DEMCON

Onze bedrijven onderscheiden zich elk op eigen terrein met unieke expertises en skills. Daarmee helpen ze opdrachtgevers om beter te presteren en meer te bereiken. Vanuit een passie voor technologie kunnen onze bedrijven krachten bundelen. Door kennis te delen en samen te werken maken we meer maatschappelijke impact. Demcon high-tech systems is een multidisciplinaire ontwikkel- en engineeringspartner voor mechatronische uitdagingen, van concept tot realisatie, op het gebied van hightech systems.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Demcon. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521PH ENSCHEDE
088 – 1152 000