System Architect high-tech systems

DEMCON is op zoek naar een System Architect high-tech systems. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Jouw technisch inzicht, ervaring en probleemoplossend vermogen geeft onze klant(en) vertrouwen. Je bent de beslisser van concept tot en met verificatie, van inventarisatie van de klantwens tot en met de oplevering van het prototype of product. Daarin begeleid je diverse teams van hoogopgeleide engineers en houd je vaart in het ontwikkelproces door het nemen van typische risico gebaseerde beslissingen. In de teams vervul je een leidende, inspirerende en coachende rol. Als multidisciplinair leider van teams in verschillende fases zorg je voor de beste oplossing voor de klant. Hierbij heb je een hoge mate van zelfstandigheid en vrijheid in het organiseren van je werkzaamheden.


In de projecten toon je je besluitvaardig vanuit technisch perspectief om zo het team en het project vooruit te helpen in nauwe samenwerking met de projectleider. Er wordt verwacht dat je projecten vormgeeft en ondernemerschap toont. Hierbij ben je een inspirator voor je collega’s. De hoge diversiteit aan (internationale) klanten (van analytische instrumentatie, hoog complexe kwalificatie tools voor de semicon partners tot aan high end industriële systemen) en je betrokkenheid bij de verschillende fases van de gehele productontwikkeling, maken je dag enorm uitdagend en divers.

Functievereisten

  • Een afgeronde technische wo-opleiding, b.v. Werktuigbouwkunde of Mechatronica
  • Affiniteit met hardware ontwikkeling, van tekentafel tot en met oplevering
  • Ruime ervaring met geïntegreerde hightech productontwikkeling

Aanbod

Bij Demcon hechten we waarde aan een fijne werkplek. Zo hebben we lekkere koffie en ligt er wekelijks gratis vers fruit voor je klaar. Ook is er veel persoonlijke aandacht en ontmoedigen we overwerk omdat we weten hoe belangrijk thuis is.


Verder kan je rekenen op onder andere:

  • Een goed, marktconform salaris
  • 31 vrije dagen en 8% vakantietoeslag
  • Een goede pensioenregeling bij Zwitserleven 
  • De mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Demcon Academy waarmee jij jouw kennis verder kunt ontwikkelen
  • Een laptop en telefoon van het werk
  • Fietsplan
  • Actieve personeelsvereniging (maandelijkse activiteiten zoals borrels en een jaarlijks Demcon weekend) en jaarlijkse sportevenementen

Bedrijfsprofiel DEMCON

Onze bedrijven onderscheiden zich elk op eigen terrein met unieke expertises en skills. Daarmee helpen ze opdrachtgevers om beter te presteren en meer te bereiken. Vanuit een passie voor technologie kunnen onze bedrijven krachten bundelen. Door kennis te delen en samen te werken maken we meer maatschappelijke impact.


Demcon high-tech systems is een multidisciplinaire ontwikkel- en engineeringspartner voor mechatronische uitdagingen, van concept tot realisatie, op het gebied van hightech systems.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Demcon. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 25
7521PH ENSCHEDE
088 – 1152 000